A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

Jade Roller Derby Skates

(3)
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

Ezek a Chaya korcsolyák nagyszerűek kezdőknek, akik görkorcsolyázni szeretnének, és olyan korcsolyázóknak, akik jól szellőző, alacsony kivágású quad korcsolyát keresnek. Kiváló platformot kínál anélkül, hogy a bankot megtörné. És az a király, hogy ha úgy döntesz, hogy a görkoris derbi neked való, bármikor frissítheted a lemezt, a kerekeket és más alkatrészeket egy személyre szabottabb stílus és jobb alkatrészek érdekében.

A bakancsot egy tornacipő alacsony profiljához alakították ki, és poliuretán nano bőrrel burkolták, amely egyszerre puha tapintású és tartós a kopással szemben, például a derby pálya padlójával vagy más derbyjátékosokkal való érintkezéssel szemben. A Poron/EVA párnázás szuper puha és kényelmes, és egész nap korcsolyázni fogsz, kevés vagy nulla kellemetlenséggel. A Chaya az illeszkedés fokozása érdekében a cipőt és a bélést teljesen hőformázhatóvá tette, így a második bőrhöz való illeszkedést is elérheted. Alacsonyan vágott az optimális manőverezhetőség érdekében.

A Shari 3.0 lemez ezeken a Jade korcsolyákon nejlon és üvegszál keverékét hozza, amelyek mindkettő rendkívül kopásálló, tartós és könnyű. A legtöbb Chaya csizmára felszerelhető a Dual Center Mounting segítségével, amely lehetővé teszi azt is, hogy a csizmát a lemez tetején a sajátos lovaglási stílusodhoz igazítsd. A Power toe rendszer nagyobb erőt, sebességet és kontrollt biztosít, és enyhe előfeszítést tart az izmaidban, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan reagálj és irányt válts egy pillanat alatt.

A teherautók alumíniumból készülnek, és 20º-os szöggel rendelkeznek.

Az Octo Propel kerekek szélesek és tapadóképesek, és 92A durométerrel rendelkeznek.

A Chaya Controller lábujj-stopper további irányíthatóságot és manőverezhetőséget biztosít. A félig puha Jelly Interlock perselyek finom egyensúlyt teremtenek a kényelem és az irányítás között. A Wicked ABEC7 csapágyak könnyed gördülési sebességet biztosítanak.

Specifikációk

Alap anyaga:
Üveggyapot, Műanyag, Composite

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

vélemény   (3)

Alles Perfekt!!
Franz Lang (Wien, Leopoldstadt)
2020.04.22
Értékelés: 5 az 5-ből!
Mind a 3 vélemény megjelenítése
SkatePro