A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

Topaz Roller Derby Skates

(2)
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

A Chaya termékcsaládban a Derby specializált quad korcsolyák középtartományának közepén helyezkednek el ezek a Topaz korcsolyák. Kiváló platformot kínálnak, hogy segítsék a további készségfejlesztést, anélkül, hogy a bankot megtörnék. És az a király, hogy ha úgy döntesz, hogy a Roller Derby neked való, bármikor frissítheted a lemezt, a kerekeket és más alkatrészeket egy személyre szabottabb stílus és jobb alkatrészek érdekében.

A csizma egy tornacipő alacsony profiljába van formázva, és poliuretán nano bőrrel van burkolva, amely egyszerre puha tapintású és tartós a kopással szemben, például a derby pálya padlójával vagy más derby játékosokkal való érintkezéssel szemben. A Poron/EVA párnázás szuper puha és kényelmes, és egész nap korcsolyázni fogsz, kevés vagy nulla kellemetlenséggel. A Chaya az illeszkedés fokozása érdekében a cipőt és a bélést teljesen hőformázhatóvá tette, így a második bőrhöz való illeszkedést is elérheted. Alacsonyan vágott az optimális manőverezhetőség érdekében.

A Topaz esetében a Chaya a Zena lemezek közül választott. Szuper tartós, kis súlyú, és kompatibilis a Chaya egyedülálló Dual Center Mounting-jával is, amely lehetővé teszi, hogy a bakancsot a lemez tetején az Ön egyedi lovaglási stílusához igazítsa. A Power toe rendszer nagyobb erőt, sebességet és kontrollt biztosít, és enyhe előfeszítést tart az izmaidban, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan reagálj és irányt válts egy pillanat alatt.

A teherautók alumíniumból készülnek, és 20º-os szöggel rendelkeznek.

Az Octo Edge kerekek szélesek és tapadóképesek, és 92A durométerrel rendelkeznek.

A Chaya Cherry Bomb toe-stopper további kontrollt és manőverezhetőséget biztosít. A félig puha Jelly Interlock perselyek finom egyensúlyt teremtenek a kényelem és az irányíthatóság között. A Wicked ABEC7 csapágyak könnyed gördülési sebességet biztosítanak.

Specifikációk

Alap anyaga:
Alumínium

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

vélemény   (2)

Nincsenek magyar nyelvű termékértékelések. Olvass véleményeket más nyelveken. (2 vélemény)

SkatePro