×
Menü

Earth Agresszív Görkorcsolya Kerekek 4 darabos csomag

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
7 db
8 db
9 db
10+
Kosárba
  Mentés későbbre
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Az Undercover Earth agresszív görkorcsolyakerekek az agresszív görkorcsolyázók környezetbarát választása. Ezek a kerekek az anyaföldet szem előtt tartva készültek, 15% kukorica alapú Eco poliuretánból és természetes tintával nyomtatva, így egyszerre nagy teljesítményűek és környezettudatosak.

De ez még nem minden - még a mag is 50%-ban újrahasznosított műanyagból készült. Keményen apríthatsz, tudva, hogy ezzel is hozzájárulsz a szénlábnyomod csökkentéséhez. A speed/bullet profillal és 88A keménységgel ezek a kerekek kiváló tapadást, sebességet és kontrollt biztosítanak, így ideálisak a korcsolyázási stílusok széles skálájához. A csomagonkénti négy kerékkel pedig készen állsz arra, hogy az utcára menj, és új magasságokba emeld a korcsolyázást.

A UC Earth 80 mm-es kerekek a legtöbb agresszív korcsolyával kompatibilisek, és csapágy nélkül érkeznek, így kiválaszthatod a beállításaidhoz tökéletesen illeszkedő szettet. Készülj fel a teljesítmény és a fenntarthatóság új szintjének megtapasztalására az Undercover Earth agresszív görkorcsolya kerekekkel.

Specifikációk

Kerékátmérő:
60mm
Kerék keménysége:
90A
Kerék per csomag:
4
Mag anyaga:
Nylon
Csapágyak:
Nem tartalmazza

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro