×
Menü

Rólunk

A SkatePro 1996-ban indult és mára az egyik legnagyobb nemzetközi online extrémsport-áruház, amely a rollerekkel, görkorcsolyákkal, gördeszkákkal, BMX-szel, szörfözéssel és téli sportokkal kapcsolatos felszerelések, kiegészítők és ruházatok széles választékát kínálja vásárlóinak. Több mint 25 országban értékesítünk és szállítunk termékeket, elsősorban Európában, de az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban is. Ma a cégünknek több mint 300 lelkes alkalmazottja van, akik nagy érdeklődéssel, ismeretekkel és tapasztalattal rendelkeznek az extrém sportok területén.

Arra törekszünk, hogy mindig megbízhatóak, szakszerűek és hozzáértők legyünk a termékek értékesítése, a szolgáltatás, a tanácsadás és az ügyfelekkel való bánásmód tekintetében. Küldetésünk továbbá megismertetni és támogatni az extrém portokat, és inspirálni minden korosztályt, hogy próbálják ki és élvezzék ezeket a sortokat a világ bármely pontján. Ezért is szponzorálunk évente több mint 200 kezdeményezést és rendezvényt, ráadásul felépítettük saját csapatunkat is, amely több mint 50 profi sportolóból áll, akik együttesen inspirálják az extrémsport közösséget nemzetközi szinten.

A SkatePro székhelye a dániai Aarhus közelében található, ahol fizikai boltunkba bármikor ellátogathatsz és ott vásárolhatsz is.

A SkatePro csapata

A csapat

Tagságok és díjak

Az Európai E-kereskedelem tagja
3x az EY Év vállalkozója díj győztese (2014-2021)
A dán e-kereskedelmi díj nyolcszoros nyertese (2009-2021)
Az Európai E-kereskedelem Ezüst Díjazottja 2015-ben
Megbízható online üzlet (E-mærket) 2003 óta
A dán e-kereskedelmi szövetség tagja
5x Dán Gazelle-díj (2011-2015)

Vélemények a SkatePro-ról

4.8 / 5
(97.674)
85.150
8.862
1.596
760
1.306
Hogyan értékelnéd a vásárlási élményed?
Írj véleményt
Tökéletes a termék, gyors a szállítás.
Könyű Zoltán (Budapest, XVIII.)
2022.09.27
Értékelés: 5 az 5-ből!
Tökéletes termék!
Tóth Roland (Budapest)
2022.09.22
Értékelés: 5 az 5-ből!
Korrekt, gyors, megbízható. Bátran ajánlom, nem először vásároltam. A szállítás állapotáról folyamatosan tájékoztatnak e-mailben, pontosan érkezik meg minden, sérülésmentesen.
Lovas Beàta (Budapest)
2022.09.21
Értékelés: 5 az 5-ből!
Szepen rendben minden megerkezett, az igeretnek megfeleloen!
Hamar Dávid (Szentendre)
2022.09.21
Értékelés: 5 az 5-ből!
Gyors és pontos.
Házi Vince / Red Baron (Törökbálint)
2022.09.20
Értékelés: 5 az 5-ből!
Meglepően segítőkészek,az jött amit rendeltem,időben...csak ajánlani tudom mindenkinek. A termékekről az infó kevés,nyomozni kell.
Mihály Bodonyi (Debrecen)
2022.09.20
Értékelés: 5 az 5-ből!
Minden rendben,mint mindig!
Dobos Krisztian (Kazincbarcika)
2022.09.15
Értékelés: 5 az 5-ből!
Folyamatos tájekoztatás a megrendelésről és annak állapotáról. A termék gyorsan megérkezett, tökéletes állapotban.
Szilágyi-Somos Evelin (Szárföld)
2022.09.14
Értékelés: 5 az 5-ből!
A termékek kifogástalanok, premium quality. A futárszolgálat kiszállítása a szokásos, semmi gond nem volt. Ellenben az, hogy 4 üzenetet küldtem, és egy rohadt választ sem kaptam, 4 napon keresztül többször próbáltam hívni az ügyfélszolgálatot és semmiféle reakciót nem vettem ebből észre , számomra egy kicsit abszúrd. És nem is 20euro értékben rendeltem... Ja, és a mèrettáblázatot pedig szerintem célravezetőbb lenne , ha úgy írják meg ,hogy ne kelljen kitalálni mire gondolt a költő! A rendelés 1 héttel később lett elküldve , mint az ígérve volt. Szóval ,ha a terméket kell értékelnem az 5*. Nem szeretném senki teljesítményèt lenézni ... De ennél azért talán többet kellene foglalkozni a megrendelőkkel. SkateproHU 2* . Azt is szert mert a csomagom sikeresen megèrkezett, még ha késve is
D. Németh (Sopron)
2022.09.07
Értékelés: 2 az 5-ből!
Válasz SkatePro-tól:  Kedves Dániel!

Köszönjük, hogy időt szántál az értékelésünkre! Visszajelzésed sokat jelent a számunkra.

Nagyon sajnálom, hogy nem vagy elégedett a szolgáltatásunkkal. Sajnos azon a héten, amikor kerestél minket az egyetlen magyarul beszélő munkatársunk szabadságon volt, így az üzenetek feldolgozása több időbe telt, mint normál munkanapokon. Az egyik kollégám válaszolt az egyik üzenetedre augusztus 18-án, de tőled arra nem érkezett válasz.

Telefonon is el lehetett minket érni, habár a magyar ügyfélszolgálat nem volt elérhető, de az angol nyelvű ügyfélszolgálat fel volt ajánlva neked a híváskor.

Sajnálom azt is, hogy késve érkezett meg a csomagod. Nagyon szívesen kompenzáljuk neked ezt a kellemetlenséget. Emiatt felveszem veled a kapcsolatot.

Reméljük, hogy a jövőben nem kerülsz ilyen kellemetlen helyzetbe. Továbbra is nyugodtan keress minket emailen, telefonon, vagy chaten. 😊

/Erika
Minden rendben volt, köszönjük szépen
Gubina Mariann (Szeged)
2022.08.30
Értékelés: 5 az 5-ből!
SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek