Boldog Valentin-napot
Termékek megjelenítése  -  Kattints ide
×
Menü

Roller Kiegészítők &Alkatrészek

  Szűrő
Márkák

Jó tudni

Roller kiegészítők az utolsó simításokhoz

Ha már csak az utolsó alkatrészek és apróbb kiegészítők hiányoznak ahhoz, hogy freestyle rollered teljes legyen, akkor jó helyen jársz. Az alábbi kategóriában azon alkatrészeket és egyéb kiegészítőket találod freestyle rollerekhez, melyek előző kategóriákba nem fértek bele.

Itt megtalálhatsz mindent a különböző szerszámoktól kezdve, a hézagolókon és zárakon át a támasztékokig, amelyek segítségével stabilan leparkolhatod a rollered anélkül, hogy az felborulna.

Ha este szeretnél rollerezni, akkor az itt található LED lámpák könnyen feltehetőek és láthatóvá tesznek az utalon, ez által az esti száguldás is biztonságossá válik.

Segítünk a roller kiegészítők összeszerelésben

Ha nem szeretsz az egyes roller tartozékok összeszerelésével vesződni, akkor vedd igénybe egyedi freestyle roller összeszerelési szolgáltatásunkat, ahol a SkatePro roller műhelye gondoskodik róla, hogy a roller alkatrészek az igényeidnek megfelelően legyenek összeszerelve. Egy freestyle roller esetén nagyon fontos, hogy az egyes alkatrészek megfelelően legyenek összeszerelve. Egy meg nem húzott csavar komoly veszélyt jelenthet, valamint a nem kompatibilis alkatrészek sok fejfájást okozhatnak az összeszerelés során. Ha nem vagy annyira magabiztos a freestyle rollered összeszerelését illetően, akkor nyugodtan hagyd rá a munkát a szakembereinkre.

Ha bármilyen kérdésed van az egyes freestyle roller alkatrészekről, bátran hívj minket fel és együtt megtaláljuk a megoldást.

Az “Egyéb alkatrészek” kategóriában olyan alkatrészeket találhatsz, amire ugyan nem tudtad, hogy szükséged lehet, mégis jól fog jönni meglátod- igazi rejtett kincsek! Ilyenek például a stílusos kormánydugók és a külön roller szállítására szánt hátizsákok is - minden egy helyen itt.

Itt rengeteg ötletet találhatsz arra, hogy hogyan dobhatod fel maximálisan a rollered, minimális ráfordítással.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek