×
Menü

Cruiser Gördeszka kerekek

  Szűrő
Színek
Márkák
Kerékátmérő
Kerék keménysége
Kerék szélessége
Előző
Következő
1 oldal / 2

Jó tudni

A Cruiser És Penny Kerekek Simább Gurulást Biztosítanak

A cruiser gördeszka kerekeket úgy tervezték, hogy könnyedén tudj közlekedni a városban. A hagyományos gördeszka kerekekhez képest a penny és a cruiser board kerekek nagyobbak és puhábbak, így még a durva felületeken is egyenletes haladást biztosítanak. Ezek a puhább és nagyobb kerekek nagyobb sebességet és szuper tapadást kínálnak.

Kezdők számára a cruiser gördeszka kerekek használata jó módja lehet a deszkás sportokba való belevágásnak. Könnyebben irányíthatónak tartják őket, mint a hagyományos gördeszkakerekeket, és a jól megtanult gurulás igazán hasznos lehet a gördeszkapálya kóstolgatásához.

Mind a cruiser, mind a penny board kerekek poliuretánból készülnek. Észreveheted, hogy egyes penny és cruiser kerekek SHR felirattal vannak ellátva. Ez a szuper magas visszarugózás (Super High Rebound) rövidítése, ami a kerekeknek egy pattogósabb érzést ad.

Milyen Méretű Kerekekre Van Szükségem Egy Cruiser-hez?

A szükséges kerékátmérő nagyban függ a lapod méretétől. Minél hosszabb a lap, annál nagyobb kerekeknek kell lennie alatta. Természetesen lehetséges, hogy hosszabb laphoz kisebb kerekeket szerelj, de ennek az eredménye nem a legjobb gurulási élmény lesz.

A kerékformáról is fontos dönteni. A penny és cruiser kerekeknél választhatsz éles peremű vagy lekerekített peremű kerekek között. Az éles peremű kerekek adják a legjobb tapadást, míg a lekerekített pereműek kiválóak a carving stílushoz.

Végül a kerék kiválasztása a deszkás súlyától és személyes preferenciáitól függ. A gördeszkázáshoz és longboardozáshoz használt kerekekhez hasonlóan ezeket is a durométer skálán mérik, minél keményebb a kerék, annál magasabb a szám.

Másik deszkádhoz néznél kereket? Tekintsd meg kínálatunkat a Gördeszka Kerekek és Longboard Kerekek kategóriákban.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek