Black Friday Hét
Spórolj akár 50%-t  -  Több mint 3.000 leárazott termék  -  Mutasd az akciókat
×
Menü

Cruiser Gördeszka kerekek

  Szűrő
Színek
Márkák
Kerékátmérő
Kerék keménysége
Kerék szélessége

Cruiser gördeszka kerekek a simább deszkázás érdekében

A cruiser vagy Penny gördeszkád kerekei a deszkázási élményt legjobban befolyásoló tényezők. Cruiser, Penny és más műanyag gördeszka kerekeink széles választékában számos különböző méretű, keménységű és színű kereket találhatsz.

A cruiser gördeszka kerekek szélesebbek és puhábbak, mint a hagyományos street gördeszka kerekek és ezáltal sokkal simább gurulást biztosítanak az göröngyös utakon is. Továbbá, a cruiser kerekek szélesebb átmérője nagyobb sebességet nyújt, miközben a puha poliuretán futófelület nagyobb tapadást is biztosít. Mindkettő tényező előnyös a krúzer stílus szempontjából.

Válassz megfelelő alakú cruiser kereket

A kerekek alakja meghatározza, hogy mennyire tapad a deszka az utakon. A cruiser vagy Penny gördeszkán történő krúzoláshoz a négyszögletes futófelületű kerekek az ideálisak, ugyanis azok biztosítják a legjobb tapadást a nagy kontakt felületüknek köszönhetően. A jó tapadásból adódóan, az ilyen kerekek sokkal kevésbé hajlamosak megcsúszni az utakon.

Cruiser és Penny kerekek megfelelő keménysége

A cruiser vagy Penny gördeszka kerekek alakja mellett a másik fontos megfontolandó dolog a kerekek keménysége. A kerekek keménységét egy ún. Durometer nevű skálán mérik. A skála 1a-tól 100a-ig terjed, ahol a legkeményebb kapható kerék 100a besorolású.

Mi azt javasoljuk, hogy 78a és 87a közötti keménységű kereket válassz a cruiser gördeszkádhoz. Az előbb említett intervallumon belül található kerekek aránylag puhának számítanak a street gördeszka kerekekhez képest és kiválóan helyt állnak az egyenetlen beton, illetve aszfalt felületeken is. Továbbá, a repedések és a kövek miatt sem kell aggódnod, a megfelelő tapadás biztosítva lesz!

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek