×
Menü

Síszemüvegek

  Szűrő
Márkák
Arc méret
Lencse időjárási típusa
Cserélhető lencse
Előző
Következő
1 oldal / 2

Jó tudni

Sí - és snowboard szemüvegek mindenki számára

Ezen az oldalon síszemüvegek széles választékát találhatod, melyek segítségével felkészülhetsz a síszezonra.

Egy pár síszemüveg elengedhetetlen része a sífelszerelésednek, különösen a tél közepén, amikor a leghidegebb időjárási viszonyok uralkodnak a hegyen. A síszemüvegek ára természetesen nagyon széles skálán mozog. A drágább modellek általában jobb minőségű lencsével rendelkeznek, amik jobban képesek a káros fényt szűrni és megvédeni a szemet az erős napsütésben is.

Nagyon fontos megemlíteni, hogy habár lehet felhős az idő a hegyen, a fehér hóról visszatükröződő napfény nagyon erős lehet. Az árkategóriák közti különbséget jellemzi az például, hogy drágább síszemüvegek átlagosan nehezebben párásodnak be, mint az olcsóbbak. Emellett természetesen az is elmondható, hogy az ár arányos a síszemüveg strapabírásával is.

Síszemüveg lencse típusok

Amikor szürke és felhős az idő, érdemesebb világosabb, sárgás árnyalatú lencsével rendelkező síszemüveget használni. Amikor pedig napos az idő a pályán - akkor a fekete vagy sötétkék lencsék bizonyulnak a legoptimálisabb választásnak. Ezért, a legjobb az, ha mindig a megfelelő lencséjű sí- vagy snowboard szemüveggel érkezel.

Ha biztos akarsz lenni abban, hogy a szemüveged a szemüveged az időjárási körülményeknek megfelelő, akkor nem árt, ha két síszemüveggel érkezel, így nem érhet semmilyen meglepetés. Néhány síszemüveg cserélhető lencsével rendelkezik, így egy elég egy síszemüveget magadnál hordanod és az időjárásnak megfelelően cserélned annak lencséjét. Ráadásul, néhány nálunk található síszemüveg ingyen extra lencsékkel érhető el. A párásodás kiküszöbölése érdekében a síszemüvegek több, speciális páraelszívó rétegből készülnek.

Sí- és snowboard szemüvegek méretezése

A sí- vagy snowboard szemüvegnek szorosan kell ülnie az arcodon, de természetesen ha nem annyira szorosan, hogy a már nyomja az arcod. A nálunk található síszemüvegek mindegyike állítható gumiszíjjal rendelkezik, így biztosan nem fog lötyögni rajtad az új síszemüveged. Továbbá, számos itt található modell speciális panoráma lencsével rendelkezik, ami segítségével jobban átlátható a sípálya és ezáltal biztonságosabb a síelés vagy snowboardozás. Emellett, természetesen a szemüvegesekre is gondoltunk, kínálatunkban ún. OTG síszemüvegek is találhatóak, amik úgy vannak kialakítva, hogy elférjen a rendes szemüveg a lencsék alatt.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek