Black Friday Hét
Spórolj akár 60%-t  -  Több mint 1000 leárazott termék  -  Mutasd az akciókat
×
Menü

BMX Belső Gumik

  Szűrő
Márkák
Kerékátmérő
Kerék szélessége
Súly
BMX stílus

Jó tudni

Freestyle BMX Belső Gumik Cseréje

A BMX belső gumik a gumiabroncsok belső oldalán találhatók, és ez a keréknek az a része, amely a levegőt tartja. Különböző típusú, erős gumiból készülnek, és van rajtuk egy gumiabroncsszelep, akár Presta-, akár Schrader-szelep, amin keresztül a gumiabroncsot felfújják.

A BMX bringázás jellegéből adódóan a belső csöveket egy bizonyos ponton ki kell cserélni. A BMX freestyle olyan mutatványokkal jár, amelyek nagy ütésekkel és a gumiabroncsokra gyakorolt ismétlődő nyomással járnak, így kisebb vagy nagyobb defektek is előfordulhatnak. A kisebb lyukak javíthatóak javító készlettel, de ha a BMX belső gumid folyamatosan veszít a légnyomásból, itt az ideje új belsőt vásárolnod. A defektjavító készleteket a BMX Kiegészítők oldalon találod.

Milyen BMX Belső Gumi Méretre Van Szükségem?

Egyszerűen fogalmazva, a BMX belső gumi méretének meg kell egyeznie a BMX abroncs, vagy másnéven külső gumi méretével. Ez az átmérő és a szélesség tekintetében értendő. A leggyakoribb gumiabroncs átmérője 20 hüvelyk, így egy 20 hüvelykes BMX belső gumi jól illeszkedik ide. A belső gumi szélességét tartományként adják meg, például 1,70-2,5 hüvelyk. A külső gumid szélességének ezen a tartományon belül kell lennie, de ha kissé keskenyebb vagy szélesebb, mint ezek a méretek, akkor is működni fog.


A BMX belső gumik cseréjekor érdemes ellenőrizni a gumiabroncs állapotát. Idővel elveszíthetik a tapadást, vagy hajlamosak lehetnek a defektekre. Ha új gumik beszerzésén gondolkodsz, akkor nézd meg gyűjteményünket - BMX Gumik.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek