Boldog Valentin-napot
Termékek megjelenítése  -  Kattints ide
×
Menü

Mini BMX Kerékpárok

Jó tudni

Mi Az a Mini BMX Kerékpár?

A mini BMX kerékpár a BMX-ek egy olyan típusa, amelyet a kis váz és a vastag, pufók kerekek jellemeznek. Méretük ellenére a kerékpárokat úgy építik, hogy a hagyományos freestyle BMX-hez hasonlóan működjenek, és ellenálljanak a kemény ütéseknek.

A normál méretű BMX-ekhez hasonlóan a mini BMX vázak is Chromoly acélból vagy hi-ten acélból készülnek, így biztosítva a tartós, hosszú élettartamú használatot. A kormányok körülbelül ugyanolyan méretűek, mint a freestyle és cross modellek esetében. Ez egyedi megjelenést kölcsönöz a mini BMX kerékpároknak, amivel igazán kitűnhetsz a gördeszkaparkban.

A Mini BMX és a Normál BMX Közötti Különbségek

A legnagyobb különbség a gumik között van. A mini BMX gumik átmérője 10 hüvelyk, míg a tipikus freestyle kerekeké 20 hüvelyk. Ez a kisebb átmérő biztosítja, hogy a bringa és a súlypont közelebb maradjon a talajhoz.

Ezenkívül a gumiabroncs futófelületét úgy tervezték, hogy jobb tapadást biztosítson a dirt pályán és a gördeszkaparkban történő ugrásokhoz. A vaskos kerekek miatt a legtöbb mini BMX fék nélkül érkezik.

A Mini BMX Előnyei

Egy mini BMX beszerzése biztos, hogy olyan befektetés lesz, amit nem fogsz megbánni. A kerékpárok sokoldalúak és minden környezethez alkalmasak, ami azt jelenti, hogy gyakorolhatsz az utcán, dirt pályán és a parkban is. Ráadásul mivel direkt kicsire tervezték őket, nem kell aggódnod amiatt, hogy te vagy gyermeked kinövi.

Már van mini BMX-ed, és szeretnél gondoskodni arról, hogy a lehető legjobb állapotban tartsd? Tekintsd meg Mini BMX Összeszerelési és Karbantartási Útmutatónkat.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek