Boldog Valentin-napot
Termékek megjelenítése  -  Kattints ide
×
Menü

Fingerboardok

  Szűrő
Márkák

Fingerboard - a zsebméretű gördeszka trükkökhöz

A fingerboard, vagy más néven ujj gördeszka egy műanyagból vagy fából készült miniatűr gördeszka. A fingerboardok, csak úgy, mint a rendes gördeszkák - teljes felszereléssel rendelkeznek: grip tape, felfüggesztések és négy kerék. Ahogy a név is mutatja, az ujj gördeszkákon az ujjaiddal csinálsz trükköket.

Egy fingerboard általában minimum 96 mm hosszú és körülbelül 30 mm széles.

Egy ujj gördeszka nagyon szórakoztató tud lenni és, ami a legjobb: elfér a zsebedben, így bárhová magaddal viheted! Ha már meguntad az egyszerű akadályokat és új kihívásra van szükséged, akkor vásárolhatsz vagy akár barkácsolhatsz is új fingerboard rámpákat és egyéb elemeket (korlátok).

Az ujj gördeszka története

Az első fingerboardok a 70’-es években készültek, de akkoriban még kulcstartónak voltak használva, főleg profi gördeszkások által. Később azonban megjelentek az első jobb minőségű ujj gördeszkák és fingerboard lapok. A jobb minőségnek köszönhetően egyre több emberben tudatosult, hogy a fingerboardok nem csak díszek, hanem komoly deszkás trükkök kivitelezésére és határtalan szórakozásra alkalmas eszközök.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek