Téli kiárusítás
Téli szezonvégi leárazások   -  Használd ezt a kódot WINTER10  -  Kattints ide
×
Menü

Görkorcsolya Bukósisakok

  Szűrő
Színek
Márkák
Méret
Állítható méret
Előző
Következő
1 oldal / 3

A biciklis és a görkorcsolya bukósisak közötti különbség

A bukósisak a védőfelszerelés legfontosabb része, és ez az első dolog amit be kell szerezned korizás vagy gördeszkázás előtt.

Ugyan a biciklis és a görkorcsolya bukósisakok sokban hasonlítanak, és mindkettő célja a fej védelme a sérülésektől, vannak olyan különbségek is közöttük, amit fontos figyelembe venni vásárlás előtt. A két legnagyobb különbség a következő:

  • A görkorcsolya bukósisakok többszörösen ütésállók, amíg a biciklis sisakot egy nagyobb ütés után teljsen cserélni kell
  • A görkorcsolya sisakok, a formájuknak köszönhetően a fej hátsó részét is védik, amíg a biciklis sisakok nem érnek le teljesen a nyakadig

Különböző viszgálati és jóváhagyási szavbányai vannak, de sok görkorcsolya bukósisak biciklizésre is elfogadott (ebbe a BMX sisakok is beletartoznak). Tehát, ha olyan bukósisakot keresel biciklizéshez, ami úgy néz ki mint a görkorcsolya bukósisakok, érdemes megnézni a tanusítványokat, meilőtt vásárolnál.

Az EN 1078 tanúsítvány gyakran látható a bukósisakjainkon, ami elkelmassá teszi a sisakokat görkorcsolyázásra, gördeszkázásra és biciklizésre is. Tehát, ha több sportban szeretnéd használni a bukósisakot, az EN 1078 tanusítványú sisakok között válogass.

A görkorcsolya sisak helyes viselete

A megfelelő védelem érdekében fontos, hogy a bukósisak tökéletesen illeszkedjen a fejre. Néhány sisak állítható hátsó zárrésszel rendelkezik, míg mások extra, különböző vastagságú párnázással rendelkeznek a tökéletes illezskedés érdekében. A csatok szintén állíthatóak. Ezeknek szorosnak kell lenniük, de nem túl szorosnak. A pántnak egy Y-t kell formáznia a fül alatt, a fül érintése nélkül. Akkor megfelelő az illeszkedés, ha a sisak nem mozog a fejeden amikor kissé megrázod a fejed.

Minden bukósisak belül szivacsos, a kényelem és az illeszkedés érdekében. Ugyanakkor kaphatóak olyan sisakok, amelyek szellőző rendszerrel rendelkeznek, hogy megelőzzék a fej túlmelegését.

Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik bukósisakot válaszd, vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk kiválasztani a számodra tökéletes modellt.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek