×
Menü

Táskák és Hátizsákok

  Szűrő
Márkák

Táskák minden célra

Szükséged van egy táskára görkorcsolya vagy jégkorcsolya szállítására? Esetleg egy övtáskára, amibe belefér a pénztárcád, kulcsod és telefonod korizás közben? Vagy csak egy hátizsákot keresel amibe belefér a laptopod, tableted és könyveid? Esetleg egy nagy, strapabíró táskára van szükséged utazáshoz? Jó helyen jársz!

Tudjuk, hogy milyen fontos a felszerelésed biztonságos és kényelmes szállítása. A választékunkban találsz mindenféle méretű és formájú táskát, a kerekes utazótáskáktól az övtáskákon át, olyan táskákig, amik megfelelnek akár snowboardok vagy sílécek szállítására is.

A sí- és snowboard kategóriánkban olyan táskák és övek is találhatók, amelyek nagy teljesítményű sportokhoz készültek, mint például a sífutás és a rollersí, ahol a súly, forma, illeszkedés és használhatóság is fontos kritérium.

Erős és strapabíró táskák és hátizsákok

Minden itt található táska magas minőségű, és úgy lett tervezve, hogy ellenálljanak a legextrémebb használatnak is.

Ez azt jelenti, hogy csak olyan márkákat választottuk, amelyek a legerősebb, legminőségibb termékekeket gyártják, az árat és a design-t is szemmel tartva.

Korcsolyatáskáktól kezdve, az övtáskákon és az utazótáskákig itt minden megtalálsz. Nem számít melyiket keresed, itt biztos megtalálod.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek