×
Menü

Sí Aláöltözet

Sorting
Márkák
Méret
Nem
Visszaálltás

Sorting

Alkalmaz

Márkák


VisszaálltásAlkalmaz

Méret


VisszaálltásAlkalmaz

Nem

VisszaálltásAlkalmaz
Előző
Következő
1 oldal / 2

Miért fontos, a megfelelő sí aláöltözet?

Egy eredményes síelési naphoz elengedhetetlen melegen és szárazon maradni. Az aláöltözet a legalsó ruha réteg, amit magadra veszel, ha síelni, snowboardozni vagy túrázni indulsz a hidegben. A sí aláöltöző rendszerint két részből áll: egy hosszú ujjú felsőből és egy szintén hosszú jégeralsóból. Oldalunkon férfi és női és sí aláöltözők széles választékát találhatod.

A thermo sí aláöltözet hőtartó és hőszabályozó is

A “hagyományos” aláöltözettel ellentétben, a thermo aláöltöző arra lett kitalálva, hogy elvezesse az izzadságot és nedvességet a testtől, ezáltal szárazon tartva azt. Továbbá, azt itt található thermo sí aláöltözők nagy része nemcsak hőtartó, hanem hőszabályozó tulajdonsággal is rendelkezik, valamint egyes aláöltözőkön külön párnázott kialakítás található a könyök- és térdizület számára, ezáltal nem lesz gondod másra csak arra, hogy jól érezd magad a pályán. Mi azt ajánljuk, hogy olyan aláöltözetet válassz, ami szintetikus szövetből, merinói gyapjúból vagy selyemből készült.

A thermo aláöltözetnek szűknek kell lennie

Ahhoz, hogy a thermo minden tulajdonságát ki tudd használni, az aláöltözetnek szorosan a testedhez kell szorulnia, még a hónalj résznél is. Máskülönben, a folyadék nem lesz elvezetve és a tested izzadt marad, ami miatt később fázni fogsz.

A thermo sí aláöltözet a hétköznapokban is hasznos

A thermo aláöltözet nemcsak a hegyen jön kapóra. Az aláöltöző nedv elszívó és légáteresztő képességének köszönhetően számos egyéb kültéri foglalkozásra is alkalmas, mint például a kerékpározás, futás, túrázás vagy kültéri munka.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek