Boldog Valentin-napot
Termékek megjelenítése  -  Kattints ide
×
Menü

Görkorcsolya Könyökvédők

  Szűrő
Márkák
Méret

Ezért használj görkorcsolya könyökvédőt

A fej, térd, csukló és könyök az a négy terület, amit a legtöbb ember igyekszik megóvni a korcsolyázás során. Ebben a kategóriában görkorcsolya könyökvédőink széles választékát találod. Válassz egyet, hogy biztosítva legyen a könyököd maximális védelme a korcsolyázás során. Sokan sajnos elhagyagolják a könyökük védelmét és elfeledkeznek arról a tényről, hogy egy könyöksérülés akár maradandó is lehet, amiből sosem fog 100%-ig felépülni az ember.

Korlátoznak a görkorcsolya könyökvédők a mozgásban?

Pár évvel ezelőtt a könyökvédők használata egyet jelentett a kényelmetlenséggel és a kar mozgásának a korlátozásával.

Azonban manapság úgy tervezik a könyökvédőket, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek a könyökre és minél nagyobb mozgásszabadságot biztosítsanak. Emelett, a modern könyökvédők olyan anyagból készülnek, ami lehetővé teszi a szellőzést, így tovább lehet őket viselni, még a forróbb időszakokban is.

Néhány modell lapos kialakítással rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy ruhád ujja alatt viseld őket, ha nem szeretnéd, hogy látszódjanak. Ez különösen igaz például a G-form térd - és könyökvédőire, amelyeket könnyen viselhetsz a ruhád alatt.

Mi a SkatePro-nál azt ajánljuk, hogy mindig viselj teljes védőfelszerelést, ez alatt értve a sisakot, térd - és könyökvédőt, valamint a csuklóvédőt. Ha teljes védőfelszerelés csomagra van szükséged, akkor tekintsd meg a széleskörű választékunkat.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek