×
Menü

Gyorsasági Görkorcsolyák

  Szűrő
Márkák
Cipőméret
Kerékátmérő

Jó tudni

Válaszd ki a megfelelő gyorsasági görkorcsolyát

Gyorsasági görkorcsolyák széles választékát találod meg ebben a kategóriában. Ha olyan korcsolyára van szükséged, amely gyors, de nem feltétlenül görkorcsolya, akkor válassz olyan korcsolyát amely bokatartóval és kisebb kerekekkel rendelkezik, mint a gyorskorcsolya. A gyorskorcsolyázáshoz használt korcsolyák nagyon nagy kerekekkel rendelkeznek, azért, hogy nagy sebességet lehessen velük elérni. A váz és a kerekek lényegesen hosszabbak mint a cipő. A gyorskorcsolya cipő szorosabban illeszkedik és nem párnázott. Ezenkívül a cipők nagyon kevés bokatámasszal rendelkeznek, hogy lehetővé tegyék a gyorskorcsolyára specifikus korcsolyázási technika alkalmazását. Ez a cipő könnyen felismerhető, mivel sokkal inkább hasonlít a cipőkre, mint más korcsolyák.

A gyorsasági görkorcsolya kerekei nagy sebességre készülnek, ami miatt meglehetősen különleges a kialakításik. Amellett, hogy ezek a kerekek nagyon nagyok, nagyon kemények, és keskenyek is azért, hogy minimalizálják az úttal való érintkezést a sebesség érdekében.

Hogyan használjam a gyorsasági görkorcsolyám?

A gyorsasági korcsolyázásnak két típusa van, attól föggően, hogy jégen vagy görkorcsolyán űzik. a jégen űzött sport a gyorskorcsolyázás, a másik pedig a gyorsasági görkorcsolyázás, ami beltéren és kültéren is űzhető. Ez alapvetően egy versenysport, de ha csak a határaid szeretnéd feszegetni, és jól korcsolyázol akkor egy gyorsasági görkorcsolya jó választás lehet.

A komplett gyorsasági görkorcsolyák mellett, találhatsz kifejezetten a gyorsaságra kialakított alkatrészeket is ezen az oldalon, például kerekeket, csapágyakat, vázakat és gyermek gyorsasági görkorikat is.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek