Boldog Valentin-napot
Termékek megjelenítése  -  Kattints ide
×
Menü

Gyorsasági Görkorcsolyák

  Szűrő
Márkák
Cipőméret
Kerékátmérő

Jó tudni

Mik azok a gyorsasági görkorcsolyák?

A gyorsasági görkorcsolyák magabiztos és tapasztalt korcsolyázók számára vannak tervezve, akik a lehető legmagasabb sebességet szeretnék elérni. Ezek a görkorcsolyák inkább magas sebességre és teljesítményre vannak tervezve, mint kényelemre. A görkorcsolyák a nagy kerekeikről és a cipőnél hosszabb vázaikról felismerhetőek. Ez a dizájn segítségedre lesz a magas sebesség eléréséhez.

A gyorsasági görkorcsolyák szorosak, kevés párnázottsággal, és ultramerev kialakítással, a legnagyobb teljesítményátadás érdekében. A gyorsasági egysoros görkorcsolyák továbbá hosszabbak mint más típusú korcsolyák. Ez a kialakítás nagyobb stabilitást kölcsönöz és segíti a magas sebességek elérését. Ráadásul, a rövid szár miatt cipő kinézetet kölcsönöznek, de ez egyben nagy mozgásteret és erőátvitelt is biztosít.

Milyen gyorsasági görkorcsolyát válasszak?

Amikor gyorsasági görkorcsolyát választasz, fontos, hogy egy szoros, passzos darabot válassz. A cipő vásárlása kerekekkel együtt történik, viszont sok korcsolyázó szereti személyre szabni a kerekeit. A kerekek mérete különböző lehet, 90 mm és 125 mm között, egyéni preferenciától függően.

A gyorsasági görkorcsolyák alapvetően versenyzésre használtak rövidebb távon. Tehát, amennyiben hosszabb távokat tervezel korcsolyázni, érdemes lehet megnézned a Maraton & Túra Görkorcsolyák választékát. Hasonlóképp, ha egyeneletesebb sebességben szeretnél görkorcsolyázni, vess egy pillantást az Egysoros Görkorcsolyákra, melyeket fitnesz és szórakozás céljára ajánlunk.

Szeretnél többet tudni a gyorsasági görkorcsolyákról? Olvasd el a Gyorsasági Görkorcsolya Vásárlás útmutatónk.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek