×
Menü

Gördeszkás reklámtermékek

Eredeti gördeszkás reklámtermékek

Matricacsomagok, sörnyitók, DVD-k és Vans napszemüvegek - ezeket és még sok más király reklámterméket találhatsz az alábbi kategóriában.

Az itteni kiegészítők arra szolgálnak, hogy kicsivel stílusosabbá és személyesebbé tegyék a sporteszközeidet. Bombázd tele a rollered vagy gördeszkád matricákkal vagy legyél te a legmenőbb deszkás a környéken egy új napszemüveggel. A nálunk megvásárolható könyvek és filmek segítségével még jobban elmélyedhetsz a gördeszkázás világában. Vagy mit szólnál esetleg egy vadiúj SkateTrainer-hez, hogy jobban menjen az ollie?

A SkatePro-nál számos különböző sportágat képviselő márka reklámtermékét is megtalálhatod, de az alábbi oldal főleg a deszkás merch-ekre helyezi a hangsúlyt. Ha sí, roller vagy görkorcsolyázással kapcsolatos reklámtermék érdekel, akkor látogass el az egyes kategóriák oldalára és meg fogod találni, amit keresel!

Deszkás merch - emelkedj ki a tömegből

Néhány, gondosan kiválogatott reklámtermék tényleg ki fog emelni a tömegből és adni fog egy kis extra vagányságot a skateparkban.

A SkatePro matrica csomagja az egyik legnépszerűbb termékünk - nem véletlenül! Minden évben új matricacsomagot dobunk ki és a grafikusok ebben a pillanatban is következő design-on dolgoznak! Szóval, ha be szeretnél szerezni egyet az idei matrica csomagokból, akkor siess és vedd meg mielőtt gyűjtői darabbá nyilvánítják a rajongók.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek