Karácsony
Nézd meg nagyszerű karácsonyi ajánlatainkat itt  -  Mutasd az akciókat
×
Menü

Gyerek Sífelszerelés és Sílécek

  Szűrő
Színek
Márkák
Hossz
Legjobb felhasználás
Ügyességi szint

Jó tudni

Hogy miért vásárolj gyerek sífelszerelést?

Sok szülő inkább a sífelszerelés bérlését választja a gyerekei első sívakációjára, ami természetesen kiváló kezdésnek. Azonban, számos előnye van annak, ha saját sífelszerelést vásárolunk a gyerkőcök számára. Ha bérlés helyett megvásárlod a sífelszerelést, akkor azt a gyerekek már otthon ki tudják próbálni, hogy szoktassák magukat hozzá. Például, fel tudják próbálni a bakancsot többször is, vagy akár a léceket is bejárathatják a helyi gyakorló pályán, ha van. Ezáltal, sokkal magabiztosabbak lesznek a hegytetőn és kényelmesen tudják majd használni az új sífelszerelést. Továbbá, így biztos lehetsz abban, hogy a legjobb minőséget vásárolod és a kölcsönző előtt való sorban állást is elkerülheted.

A saját gyerek sílécek előnyei

A gyermek sílécek, a hagyományos lécekkel szemben, direkt gyerekeknek lett kifejlesztve, ami azt jelenti, hogy többek között figyelembe vették a súly, fizikális és technikai tudás beli különbségeket. Habár alapjában a gyerek sílécek megegyeznek a felnőttekkel, azért akad néhány különbség. A gyermek sílécek könnyebbek és egyszerűbben manőverezhetőek. Ha megtalálod a megfelelő gyerek sílécet, akkor csemetéd síelési tudása grantáltan gyorsan fejlődni fog és garantált lesz a havas móka.

Sífelszerelés gyerekeknek - Különböző stílusok és fajták

A gyerek sílécek is elérhetőek az összes-féle modellben, mint a felnőtt sílécek.

All mountain sílécek

Az all mountain egy nagyon sokoldalú síléc típus. Tökéletesen ellátja a funkcióját a sípályán és szélességből adódóan alkalmas a pályán-kívüli területek felfedezésére is. A gyerekek többsége nagyon élvezi ezt a síelési stílust.

Verseny sílécek

A verseny léceket azoknak a haladó gyerekeknek ajánljuk, akik nagy sebességgel száguldanak a pályákon, emiatt olyan lécre van szükségük, ami stabilitást és biztonságot nyújt. Ez egy általánosságban keskenyebb és merevebb léc típus, ami élvezetessé teszi a meredek lejtőket. A verseny síléceket gyors és precíz, kemény havon való síelésre tervezték.

Twintip sílécek

A twintip síléc típus jellegzetessége, hogy a síléc csőre és fara felfelé kunkorodik, ez által könnyebbé válik a hátrafelé való síelés és a parkban való trükközés. A twintip kialakítás mára már csaknem a freeride síelés standard léc fajtájává vált. A gyerek twintip lécek általánosságban szélesebbek mind a csőr, közép és far részüknél, valamint puhább anyagból készültek azért, hogy elnyeljék a landolásokból adódó becsapódásokat. A twintip kialakítás előnye, hogy a felfelé görbülő far -és csőrrész kevésbé valószínű, hogy elakad a sípálya és a terep egyenetlenségein, valamint az elemeken a parkban.

Válaszd ezen az oldalon ki a gyermekeid számára legjobban megfelelő gyerek síléc kategóriát és fedezd fel gyerek sífelszereléseink széles választékát.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek