Boldog Valentin-napot
Termékek megjelenítése  -  Kattints ide
×
Menü

BMX Kerékalkatrészek

Előző
Következő
1 oldal / 3

Jó tudni

Frissítsd Fel BMX Kereked Néhány Kerékalkatrészekkel

Egy BMX bicikli keréknek számos alkatrésze van, és a spotolóknak gyakran kell cserélniük őket, hogy a kerékpárjuk zavartalanul működjön. Az olyan alkatrészek, mint például a BMX küllők könnyen megsérülhetnek, ezért jó, ha van néhány tartalék alkatrész, amelyet anélkül szerelhetsz fel, hogy egy teljesen új kereket kellene vásárolnod. Időt és pénzt takaríthatsz meg, ha ezt te magad végzed el, de ha kétségeid vannak, vidd el a cserealkatrészeket egy kerékpárboltba, ahol felszerelik neked.

Milyen Méretű BMX Küllőkre Van Szükségem?

Akár új kerék építéséhez vásárolsz BMX küllőkészletet, akár csak a törött küllők cseréjéhez, tudnod kell, hogy milyen hosszú küllőt válassz. A két fontos adat, amelyre ehhez szükséged van, a BMX agy és a BMX felni márkája és modellje. Ezeket az adatokat be lehet írni egy online küllőkalkulátorba, amely kiszámítja a megfelelő küllők hosszát, fűzési technikától függően. A kalkulátor mögött álló matematika meglehetősen bonyolult lehet, ezért ez a legegyszerűbb módja a válasz megtalálásának.

Itt egyéb BMX alkatrészeket is találsz, amelyek a kerék építéséhez vagy cseréjéhez szükségesek. A BMX felni szalag, az első kerékagyak és a hátsó agyak mind a kerék fontos alkatrészei, amelyeket viszonylag könnyen cserélhetsz.

Ha úgy érzed, hogy inkább csak a teljes első vagy hátsó kereket szeretnéd kicserélni, akkor nézd meg a BMX Kerekek, Felnik és Freecoasterek kínálatunkat.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek