×
Menü

Görkorcsolya Térdvédők

  Szűrő
Márkák
Méret
Előző
Következő
1 oldal / 2

Görkorcsolya térdvédők, amik teljes mozgásszabadságot nyújtanak

Találd meg a te igényeidnek megfelelő térdvédőt ezen az oldalon, és óvd meg magad felesleges gördeszka, görkorcsolya és roller sérülésektől. Kezdők és haladól is megtalálják nálunk a tökéletes védőfelszerelést. A SkatePro-nál található legtöbb térdvédő anatómiailag formált, és légáteresztő anyagból készült. Kényelmesek, így könnyen tudod benne mozgatni a lábad anélkül, hogy az szorítaná a lábad. Néhány térdvédő fényvisszaverő résszel van ellátva azért, hogy a sötétben is biztonságosan korizhass.

Térvédők síeléshez, snowboardozáshoz, BMX-hez, tánchoz és mindennapos használatra

Az ezen az oldalon található térdvédők kifejezetten korizásra és deszkázásra lettek kitalálva, de könnyen használhatóak más célra is. Síelők, snowboardosok és BMX-esek is hasznát vehetik az extra védőfelszerelésnek. A G-Form térdvédők kifejezetten népszerűek, anatómiailag fomált és csak ütődésnél keményedik.

Táncosoknak is jól jöhet egy térdvédő, amikor olyan lépéseket gyakorolnak, amiknél a térdükön landolnak, vagy csak gyakran esésben végződik, mielőtt elsajátítják a lépést. Azok a térdvédők a legjobbak táncra amiknek van egy lyuk a hátsó részén, vagy gumis, nyúlós anyagból készül, így nagyobb mozgásszabadságot ad.

Ha a mindennapokban térdproblémákkal küzdesz, és szeretnéd stabilizálni a térded sportolás közben, néhány térvédő tökéletes erre a szerepre is. Ezek akkor is nagyon jók, amikor olyan munkát végzel, ahol sokat kell térdelned, például kertészkedés.

Attól föggetkenül, hogy néhány gördeszkást kizárólag térdvédő nélkül lehet látni, nagyon sok haszna lehet a viselésüknek, és a SkatePro mindig javasolja a védőfelszerelés használatát. Nem csak azért, hogy megóvjon a sérülésektől, és sokáig élvezhesd a sportot, de azért is, mert ez extra magabiztosságot adhat az új trükkök kipróbálásához. Így sokkal többet fejlődhetsz, anélkül hogy értékes időt kelljen pazarolnod az orvosnál, és félre kelljen raknod a korit egy időre.

Térdvédők kifejezetten kényelemre tervezve

A térdvédők manapság számos különféle kivitelben készülnek, amelyek közül néhányat kifejezetten olyan speciális technológiákkal is terveztek, amelyek extra kényelmet nyújtanak, így szinte nem is érzed, hogy védőfelszerelést viselsz. Mások pedig annyira lapos kialakításúak, hogy akár nadrág alatt is viselheted, ha nem szeretnéd, hogy az látható legyen.
Sőt még olyan térdvédők is léteznek, amik nem csak, hogyremek védelmet nyújtanak, a formatervezésüknek köszönhetően még jól is néznek ki.

Mi ellen véd meg a görkorcsolya térdvédő?

A görkorcsolya térdvédők megvédik a térded a sérülésektől amikor esel, amit idővel minden görkoris megtapasztal. Függetlenül attól, hogy egy kemény felületre esel, vagy falnak ütközöl, esetleg sínre esel, egy térdvédő drasztikusan csökkenti a sérülés kockázatát, ráadásul a combcsontot és a sípcsontot is megvédheti, amik egyébként gyakran megsérülnek a korcsolyázás során. A térdvédőkkel elkerülhetsz csonttöréseket, ficamokat és zúzódásokat.

Ezen az oldalon görkorcsolya térdvédők széles választékát kínáljuk, így itt biztosan megtalálod a számodra tökéletes védőfelszerelést, ami megfelel az igényeidnek és az ízlésednek is.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek