×
Menü

Gyerek Térd és Könyökvédők

  Szűrő
Színek
Márkák
Méret
Belső körfogat

A gyerek görkörcsolya védőfelszerelés kezdőknek kötelező

Ha a gyermeked elkezdett érdeklődni a korcsolyázás iránt, teljesen érthető, hogy kicsit félsz attól, hogy meg fogja ütni magát. Viszont másrészről pedig nagyon jó érzés azt is látni, hogy a gyerekek új sportokat új és izgalmas dolgokat próbál ki.

Amikor egy gyermek új sportágat próbal, mindig nagyon fontos, hogy beszerezzétek a megfelelő védőfelszerelést. A korcsolyázás kifejezetten egy olyan sportág ahol nem csak a sisak, hanem a komplett védőfelszerelés nagyon fontos. Ebbe bele tartozik a térd- , könyök- és csuklóvédő is. Ezek nélkül fenn áll a veszélye annak, hogy a gyermek rossz tapasztalatokat szerez és kiábrándul a sportból.

A görkorcsolyázás, és tulajdonképpen minden típusú korcsolyázás sok eséssel jár, mielőtt az ember elsajátítja az alapokat és magabiztossá válik a kerekeken, és pontosan ezért ennyire fontos az, hogy ebben "próbálgatós" időszakban, megfelelő védelemmel lássuk el a gyerekeket.

Kerüld el a sérüléseket és maradj biztonságban gyerek térdvédő és gyerek könyökvédő segítségével

A gyerek védőfelszerelés nagyon fontos, ha gyermeked görkorcsolyázik, gördeszkázik vagy rollerezik. A sisak talán a legfontosabb, azonban a térd-, könyök- és csuklóvédő is erősen javasolt, mivel ezek a kissebb zőzódásoktól kezdve, akár a töréseket is meg tudják előzni. Ebben a kategóriában kifejezetten gyermekek számára tervezett védőfelszereléseket találsz.

Itt megtalálod a jól ismert 3-as csomagokat, amik tartalmazzák mind a térd-, könyök- és csuklóvédőt is, és találsz olyan védőfelszerelést is amit a ruha alatt, szinte észrevétlenül lehet viselni.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek