×
Menü

Neoprén Sapkák & Csuklyák

  Szűrő
Márkák
Méret

Neoprén sapka: ezért van rá szükséged

Egy jó neoprén sapka szigetel és bent tartja a hőt, így hideg vízben is sportolhatsz tovább. Ha már szörföztél vagy wakeboardoztál hideg vízben csuklya nélkül, akkor biztosan tapasztaltad már azt a bizonyos ‘agyfagyás” érzést. Nem túl kellemes igaz? Egy jó minőségű neorpén sapka segítségével ezt elkerülheted.

Az összes nálunk kapható neoprén sapka ismert vizisport márkák jó minőségű terméke, tehát ha itt, a SkatePro-nál vásárolsz neoprén csuklyát, akkor biztos lehetsz benne, hogy az évekig ki fog tartani.

Ha hosszabb nyakkal rendelkezel, mint az átlag, akkor természetesen fontos, hogy egy megfelelő méretű, hosszúnyakú csuklyát válassz, ugyanis a neoprén kapucninak a teljes nyakadat be kell fednie.

Mint az összes többi neoprén ruha esetében, a sapkánál is meg kell győződnöd róla, hogy az tökéletesen illik rád. Ha túl nagy a neoprén csuklya, akkor be fog folyni a víz és így a sapka nem fogja a fejed melegíteni. Ha túl kicsi, akkor pedig nagyon kényelmetlen lesz egy idő után és az is lehet, hogy nehéz lesz benne lélegezned.

Be kell tűrni a neoprén sapkát a ruhába?

Felmerül a kérdés, hogy a neoprén kapucnit a ruha alá betűrve vagy egyszerűen fölötte hordva kell e használni. Ez a kérdés a mai napig megosztja a vízi sportolókat. Ha betűröd a neoprén sapkád, akkor a fejed garantáltan jobban melegítve van, azonban ez által nagyobb a kockázata annak, hogy befolyik a víz magába a neoprén ruhába, mintha az nem lenne betűrve.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek