Karácsony
Nézd meg nagyszerű karácsonyi ajánlatainkat itt  -  Mutasd az akciókat
×
Menü

BMX Pedálok

  Szűrő
Színek
Márkák
Pedáltengely átmérője
Pedál anyaga

Jó tudni

Mik Azok a BMX Pedálok?

A BMX pedálok a BMX bicikli kulcsfontosságú részei. Amikor a megfelelő pedált keresed a freestyle BMX-edhez, számos dolgot kell figyelembe venned, beleértve a pedál anyagát, méretét és a tüskéket.

Az egyik első dolog, amit el kell döntened, hogy milyen anyagból szeretnéd, hogy a BMX pedálok készüljenek. A freestyle BMX pedálok többféle anyagból készülnek, de jellemzően fémből vagy műanyagból. A műanyag pedálok könnyebbek és megfizethetőbbek, és számos színben kaphatók, hogy személyre szabhasd bringád kinézetét. A fém pedálok nagyszerű tapadással rendelkeznek, tartósabbak, de nehezebbek. Míg a fémpedálok így hosszabb élettartamúak, a műanyag pedálok könnyebben cserélhetők.

A BMX Pedál Méretei

A BMX pedálok általában két méretben kaphatók, a 9/16 hüvelykes, amely a legtöbb mai BMX kerékpáron található, valamint a ½ hüvelykes, amely a gyerek BMX kerékpárokon és a régebbi modelleken gyakoribb. Ezek a számok a pedáltengely átmérőjére vonatkoznak. A pedál méretét az határozza meg, hogy milyen hajtókarral csatlakozik. A 9/16 hüvelykes a 3 darabos hajtókarokhoz alkalmas, míg a ½ hüvelykes az 1 darabos hajtókarokhoz készült.

Melyek a Legjobb BMX Pedálok?

A legjobb BMX pedálok azok, amelyek nagyszerű tapadást biztosítanak és javítják a teljesítményedet. A pedálok tapadásának biztosítása fontos, hogy ne csússz meg rajtuk és elkerüld a sípcsontod sérülését. Az elhasználódott pedálok kevésbé fognak tapadni, és nem lesznek előnyösek.

A pedálok tapadásához fontosak a tüskék. A tüskék fokozzák a pedál tapadását, és sok pedál lehetővé teszi a cserélhető tüskék használatát, amelyek meghosszabbítják a pedál élettartamát. Bár a hosszabb tüskék nagyobb tapadást biztosítanak, nagyobb sérülést is okozhatnak a cipődben és a sípcsontodban.

Inkább a Cross BMX a te világod? Akkor nézd meg a Cross BMX pedálok kínálatát.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek