Téli kiárusítás
Téli szezonvégi leárazások   -  Használd ezt a kódot WINTER10  -  Kattints ide
×
Menü

Férfi Egysoros Görkorcsolyák

Férfi|Női|Gyerekek
  Szűrő
Színek
Márkák
Cipőméret
Kerékátmérő
Készségszint
Előző
Következő
1 oldal / 2

Jó tudni

Egysoros görkorcsolyák férfiaknak

Ebben a kategóriában olyan férfi egysoros görkorcsolyákat találsz, amik tökéletesek edzésre és szórakozásra. Emiatt fitnessz görkorcsolyának is hívják őket. Ebben a kategóriában mind kezdők, mind középhaladók megtalálhatják a számukra tökéletes görkorcsolyát.

Sok férfi preferálja az egysoros görkorcsolyákat, a kétsorosokkal szemben. Ennek fő okai a nagyobb sebesség és stabilitás, és az, hogy ezek több féle sportra is használhatóak. Ráadásul a legtöbb egysoros görkorcsolya semlegesebb és férfiasabb kialakítású, mint a kétsoros görkorcsolya.

A férfi egysoros görkorcsolyák váza

A legtöbb férfi egysoros görkorcsolya kompozit vagy alumínium vázzal rendelkezik, viszont mivel a normál műanyag vázak csak 80 kg alatti testsúlyhoz javasoltak, ezért jó ötlet lehet alapból olyan korcsolyát választani amelynek alumíniumból készült váza van. Mivel a kompozit vázak puhábbak, ezért nagyobb ellenállással rednelkeznek, ami miatt nehezebb lesz lendületet szerezni. Az alumínium váz keményebb, mint a műanyag, így nagyobb stabilitást és sebességet biztosítanak. Viszont sok agresszív korcsolya kemény műanyag vázzal rendelkezik a trükkök kivitelezhetőségének érdekében.

A korcsolyák amiket ebben a kategóriában találasz magas szárral rendelkeznek, amik kényelmet és jó boka támaszt biztosítanak, kültéri használatra lettek tervezve és tökéletesek edzésre vagy minden napos közlekedésre. Amennyiben férfo egysoros görkorcsolyát keresel kikapcsolódásra, edzésre vagy szórakozásra, itt biztosan megtalálod a tökéletes korit.

Egysoros görkorcsolya - Fékkel vagy fék nélkül?

A legtöbb férfi egysoros görkorcsolya fékkel rendelkezik. Ha kezdő vagy akkor mindneképpen jó ötlet olyan korcsolyát vásárolnod amin van fék hátul. Ha a gyorsasági korcsolyázás vagy a görhoki érdekel, akkor mindneképpen ezeknek a sportoknak megfelelő görkorcsolyát keress, amiken nincs fék, mert ezekben a sportokban a fék csak útban van. Ráadásul a fék nem szükséges amikor már elég gyakorlott korcsolyázó vagy.

Tanácsokért a görkorcsolya vásárlással kapcsolatban olvasd el a Görkorcsolya Vásárlási Útmutatónk.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek