×
Menü

Görhoki - Egysoros Görhoki Korcsolyák

Görhoki korcsolyák kezdők és haladók számára

Akár haladó, akár kezdő vagy, nálunk megtalálod a hozzád legjobban illő görhoki korcsolyát és felszereléseket.

A görhoki abban tér el a rendes hokitól, hogy a jég helyett, száraz, sima felületen játszák, így értelemszerűen görkorcsolyára lesz szükséged a jégkori helyett. A görhoki legnépszerűbb formája egysoros görkorcsolyával játszák és kettő, négy öt fős csapat küzd egymás ellen.

A görhoki korcsolyák jellemzői

A görhoki korcsolyák szerkezetileg nagyban megegyeznek a jégkoronghoz használt korcsolyákkal és a két sportban használt korcsolyázási technika is igen hasonló. Az itt található összes görhoki korcsolya egysoros görkorcsolya. A görhokik héja erős és egyúttal strapabíró anyagból készül, ami nagyon fontos ennél a korcsolyázási ágnál. A görhokik nagy része fűzővel rögzül a lábhoz, ami sokkal jobb illeszkedést biztosít, ugyanis a cipőnek több flexibilitása van a lábhoz való idomuláshoz, mint egy csatos korcsolya esetében. A legtöbb görhoki szellőző nyílásokkal van ellátva, ami praktikus lehet, ha sokat sportolsz vele. A görhoki korcsolyák síne általában alumíniumból készül és kicsi, általában 84A keménységű kerekekkel van szerelve. Ha kizárólag beltéri használatra szánják a korit, akkor a kerekek rendszerint 84A-nál puhábbak. Ha többet szeretnél tudni a beltéri kerekekről, tekintsd meg az Egysoros görkorcsolya kerekek vásárlásával kapcsolatos útmutatónkat.

Milyen felszerelésre van szükség a görhokihoz?

A görhokihoz két alapvető felszerelés szükséges: egy pár görkorcsolya és egy hokiütő. Ezen felül, a viselt védőfelszerelés mennyisége attól függ, hogy hol és hogyan űzöd ezt a sportot. Itt a SkatePro-nál széleskörű görhoki felszerelések választékával rendelkezünk, tehát megtalálhatsz mindent az ütőktől és görhoki korcsolyáktól kezdve, a csapágyakon és kerekeken át, egészen az olajozó szettig. Csekkold le a Hoki Felszerelés Vásárlási Útmutatónkat, ha többet szeretnél tudni a szükséges tartozékokról.

Az itt található termékeken felül, rendelkezünk kapus felszereléssel is görhokihoz. Ha kapus (golie) felszerelés érdekel, mindenképpen lépj velünk kapcsolatba, ugyanis ezek a termékek jelenleg nem szerepelnek az oldalon.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek