×
Menü

SUP Deszkák & Kiegészítők

A SUP deszkák egyre népszerűbbek

SUP a “stand up paddle boarding” rövídítése ami tulajdonképpen állva evezést jelent egy deszkán. Ez a sport jelenleg az egyik leggyorsabban terjedő vízi sport. aminek az oka az lehet, hogy nagyon gyorsan el lehet sajátítani a technikát, sokkal gyorsabban mint a wakeboarding, kiteboarding vagy szörfözés technikáját.

Tulajdonképpen a kayakozás és a szörfözés ötvözete. Egy szörfdeszkán állva evezel egy evezővel. A SUP deszkák hosszabbak, és jobban lebegnek a víz tetején mint egy normál szörfdeszka, aminek köszönhetően sokkal egyszerűbb egyensúlyozni rajtuk.

Egy új stand up paddle board kiválasztása

Nagyon fontos, hogy az igényednek megfelelően válassz deszkát. különböző formájú és méretű SUP deszkák léteznek, és a körülményektől föggően változik, hogy melyikre van szükséged. A következő típusú SUP deszkákat találod meg nálunk:

  • Túra SUP
  • Univerzális SUP
  • Szörf SUP
  • Verseny SUP

Ebben a kategóriában megtalálasz mindent amire szükséged lehet a SUP-ozáshoz. Számos falfújható SUP-pal (ISUP) rendelkezünk a legnagyobb márkáktól. Ezen felül vannak pumpák, biztosító kötelek és egyéb tartozékok is ebben a kategóriában.

A felfújható SUP főleg hullám nélküli sima vízre javasolt. Nagyon jól lebeg a vízen és tökéletes a legközelebbi tavon való használatra.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek