Boldog Valentin-napot
Termékek megjelenítése  -  Kattints ide
×
Menü

Kétsoros Görkolcsolyák Gyerekeknek (3 éves kortól)

  Szűrő
Színek
Márkák
Cipőméret
Állítható méretű cipő
Készségszint
Előző
Következő
1 oldal / 2

Jó tudni

Kétsoros görkorcsolya gyerekeknek

A kétsoros görkorcsolyák tökéletesek gyermekek számára, mert a négy kerék elrendezésének köszönhetően könnyen meg tudják tartani az egyensúlyuk alacsony sebességnél is. Néhány kétsoros görkorcsolya kifejezetten gyermekek számára készült:

  • praktikus csatolási renszer, amely lehetővé teszi a gyerekek számára a könnyű fel-és levételt
  • eltávolítható és mosható bélés
  • állítható méret

Mások inkább külsőben és használatban is hasonlítanak a felnőtt görkorikhoz.

Melyik quad görkorcsolyát válaszd gyermekednek

A középső árkategóriájú kétsoros görkorcsolyák gyerekeknek álatlában jó kezdő korcsolyák szórakozásra és edzésre. Viszont a minőség nem mindig függ az ártól. Azért, hogy minden igényt kielégítsünk, több árkategória és minőség képviselteti magát az oldalon. Az alacsonyabb árú es minőségű játék korcsolyák inkább csak kipróbálásra és játékra való, ami tökéletes lehet kis gyerekeknek, akik nem töltenek sok időt a koriban. A spektrum másik oldalán találhatóak a Rio és Roces korcsolyái amik jobban hasonlítank a felnőtt modellekhez. További információkért olvas el a Görkorcsolya Vásárlási Útmutatónk.

Gyerek kétsoros görkorcsolya méretezése

Sok gyerek görkorcsolya kisebb méretezéssel rendelkezik, ezért érdemes olyan görkorcsolyát választani, amely 1 vagy 2 mérettel nagyobb, mint a gyermek cipő mérete. Fontos azonban, hogy mindig olvasd el a kiválasztott termék méretezési útmutatóját. Vannak olyan korcsolyák, amelyek mérete állítható, így a ygerek lábának növekedésével nem kell minden alkalommal új korcsolyát venni.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek