Boldog Valentin-napot
Termékek megjelenítése  -  Kattints ide
×
Menü

Csuklóvédők

  Szűrő
Méret

A csuklóvédő akár egy csonttöréstől is megvédhet

Mind a kezdők, mind a tapasztalt korcsolyázók időnként esni fognak. Ez a játék része, és esés közben nem fogod megbánni, hogy megfelelő védőfelszerelést viselsz. A bukósisak után talán a csuklóvédő a második legfontosabb védőfelszerelés. Mind kezdők, mind haladók profitálhatnak egy jó görkorcsolya csuklóvédő viseléséből, mivel ezek nem csak karcolásoktól, de nagyobb sérrülésektől is megvédhetnek, mint például egy ficam, vagy egy csonttörés.

Az esés során a test első, természetes reflexe a kézzel történő tompítás, hogy az megvédje a fejet a sérülésektől. Ez egy nagyon hasznos dolog, viszont a csuklód így gyakran veszélyes helyzetbe kerül, ezért erősen javasol a csuklóvédő viselete.

A görkorcsolya csuklóvédők már nem olyan kényelmetlenek, mint ahogy arra emlékszünk

Amikor a korcsolyázás még újdonságnak számított, a rendelkezésre álló csuklóvédők egyáltalán nem voltak kényelmesek. Azóta viszont a különböző márkák nagy erőfeszítéseket tettek ezek fejlesztésére és optimalizálására. A mai csuklóvédőket már sokkal kényelmesebben lehet viselni a fokozott szellőzés, valamint a könnyebb és légáteresztőbb anyagok használatának köszönhetően.

Ebben a kategóriában a versenykesztyűk széles választékát találod. (ez nem egyezik meg a slide kesztyűkkel, amelyekett longboardozáshoz használnak). Az ebben a kategóriában található csuklóvédők nagyon jó védelmet nyújtanak esés közben. Ezek a csuklóvédők általában húzóhevederekkel vannak ellátva, amelyek segítségével könnyedén le lehet venni őket, amikor két verseny között pihensz, vagy épp úton vagy a startvonalhoz.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek