×
Menü

Gördeszka Kerekek

Sorting
Színek
Márkák
Kerék átmérője
Kerék keménysége
Visszaálltás

Sorting

Alkalmaz

Színek

VisszaálltásAlkalmaz

Márkák

VisszaálltásAlkalmaz

Kerék átmérője
VisszaálltásAlkalmaz

Kerék keménysége
VisszaálltásAlkalmaz
Előző
Következő
1 oldal / 4

Jó tudni

Gördeszka kerekek- a megfelelő méret és keménység kiválasztása

A gördeszka kerekek sokféle méretben és keménységben érhetőek el, ráadásul a rengeteg szín és design sem könnyíti meg a választást. Az összes nálunk készleten lévő kerék polimerizalt műanyagból készült, ami kiválló strapabírást és tapadást biztosít.

A gördeszka kerék keménysége és mérete a két legfontosabb faktor, amit érdemes megfontolni vásárlás esetén.

Kerékméret: ez a paraméter a kerék átmérőjét hivatott mérni, ami nagyban befolyásolja az elérhető sebességet és a stabilitást is. A nagyobb átmérőjű gördeszka kerekek általában gyorsabbak, de nehezebben manőverezhetőek, míg a kisebb átmérőjű kerekek sokkal alkalmasabbak a kifinomult manőverekre, cserébe alacsonyabb sebesség elérésére képesek.

Kerék keménysége: A kerék keménységének mértékét un. durométerben, számokkal és egy “A” betűvel kifejezve jelölik. A keménység nagy összefüggésben áll a kerekek tartósságával, tapadásával, valamint a rezgések elnyelésével. Minél nagyobb az A””-érték, annál keményebb az adott kerék.

Ha bármilyen kérdésed van a gördeszkádhoz legjobban illő kerekek kiválasztásával kapcsolatban, bátran lépj velünk kapcsolatba!

Gördeszka kerekek keménysége és deszkázási stílusok

A gördeszka kereked kiválasztása szinte teljes mértékben a személyes igényeidtől függ, de azért van néhány dolog, amit érdemes átgondolnod.

Kemény gördeszka kerekek- Street és Vert

Ha utcai a deszkázási stílusod és szeretsz technikázni, akkor valószínű kicsi és kemény kerekekre van szükséged, a manőverezhetőség mellett azért is, mert ezen kerekek könnyebbek, így a különböző flip-ek sem fognak gondot okozni.

Néhányan a vert rámpán, valamint medencében deszkázók közül is a kemény kerekeket preferálják, habár azokra a terepekre valamivel nagyobb átmérőjű kerekek az indeálisak a megfelelő tapadás érdekében.

Puha gördeszka kerekek- Cruising

A puhább kerekek sokkal simább gurulást és deszkázási élményt biztosítanak, nem fogsz minden egyes göröngyöt vagy kavicson való átmenetet megérezni. Ebből kifolyólag, akik a krúzolás és a cruising gördeszka szerelmesei, a puhább kerekeket részesítik előnyben.

Szuper lágy gördeszka kerekek- a longboard cruising trendje

Mostanában egyre népszerűbb, hogy a városi gördeszkás krúzolók szuper lágy kerekeket használnak, amit a longboardosoktól vettek át.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek