Karácsony
Rendelj dec. 15 előtt  -  Több információ
×
Menü

Komplett Gördeszkák Gyerekeknek

  Szűrő
Márkák
Lap szélessége
Lap hossza
Kerék keménysége
Előző
Következő
1 oldal / 3

Jó tudni

A megfelelő gördeszka méret gyerekek számára

Kezdőként vagy gyerekként különösen fontos, hogy megfelelő szélességű gördeszkát válassz. A deszkának körülbelül a cipőd méretével kell egyeznie és nem szabad sokkal szélesebbnek lennie mind a lábfejed hossza, ez által a cipőd orrát kicsit a deszka szélén túlra helyezheted, hogy stabilabban tudd azt irányítani. Azonban, a deszka nem lehet túl keskeny sem, mert az is instabilitást okozhat, valamint megnöveli a kockázatát annak, hogy leérjen a cipőd orra.

A megfelelő méretű deszkával a kezdők és a gyerekek is képesek lesznek a stabil irányításra, ami jó élménnyé fogja az első deszkázást varázsolni.

Jó minőségű gyerek gördeszka? Lehetséges!

Ha egy kezdő gyerek gördeszkára van szükséged, akkor jó helyen keresgélsz. Az itt található összes deszka magas minőségű, ráadásul megfizethető. Ezek a deszkák tökéletesek azok a kezdők vagy gyerekek számára, akik még éppen csak ismerkednek a deszkájukkal és a legkomolyabb kihívás a számukra a megfelelő egyensúly elsajátítása. Ha sikerült megtalálni az egyensúlyt, akkor a kezdő deszkák is alkalmasak klasszikus trükkök kivitelezésére, beleértve a különböző flip-eket és ugrásokat. Az itt található gyerek gördeszkák méretben és egyéb paraméterben nem különböznek a “felnőtt” deszkáktól, egyedül a lap alján található grafikák jellegében van eltérés, a gyerek deszkák sokkal színesebbek, ami vonzó lehet a lurkók számára.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek