×
Menü

Komplett Gördeszkák

  Szűrő
Színek
Márkák
Lap szélessége
Lap hossza
Kerék keménysége
Előző
Következő
1 oldal / 5

Jó tudni

Komplett gördeszkák kezdőknek és haladó deszkásoknak

Egy komplett gördeszka tökéletes választás, ha az első gördeszkád vásárlása előtt állsz vagy szimplán még nem vagy elég magabiztos ahhoz, hogy összerakj egyet magadnak. De ez nem azt jelenti, hogy a a tapasztaltabbaknak nem ajánljuk a komplett deszka vásárlását, sőt kínálatukban minden deszkázási szintnek (kezdő,haladó, profi) megfelelően találhatsz komplett gördeszkákat.

A komplett gördeszkáink előre összeszereltek, aminek köszönhetően gyakorlatilag a dobozból kirántva, azonnal bevethetőek az utcán, hogy elkezd a trükkök gyakorlását. Azzal, hogy nem kell felfüggesztések, kerekek és egyéb alkatrészek után kutatnod, sok időt spórolhatsz meg, amit szintén új trükkök tanulásával tölthetsz. Miután már kiismerted és meguntad a komplett gördeszkádat, ekezdheted egyedivé tenni a saját stílusod szerint. Ehhez először többet kell megtudnod az egyes alkatrészekről, amelyek illenek az egyedi igényeidhez. Addig pedig érdemes a komplett deszkánál maradnod.

Tedd egyedivé a komplett deszkád

Egy komplett gördeszka vásárlása esetén sem kötelező a gyári setuphoz rakaszkodnod. A legtöbb gördeszka alkatrész kompatibilis egymással,megfelelve a deszkás ipar szabványainak. Az alkatrészek cseréje szerencsére rendkívül egyszerű, de ha szükséged lenne némi segítségre, böngéssz a SkatePro gördeszkázásra vonatkozó útmutatói között, ahol mindent megtudhatsz a gördeszkák összeszereléséről és karbantartásáról.

Ha egy komplett gördeszka vásárlása mellett döntesz, biztos lehetsz az alkatrészek kompatibilitásában és abban, hogy valaki, valahol sok energiát fektetett a megfelelő alkatrészek felkutatásába.

Egy komplett deszka vásárlása esetén általában sokkal olcsóbban jössz ki, mintha egyesével vennéd meg az egyes alkatrészeket.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek