Boldog Valentin-napot
Termékek megjelenítése  -  Kattints ide
×
Menü

BMX Ülések

  Szűrő
Színek
Márkák
Ülés
Ülés párnázása
Előző
Következő
1 oldal / 4

Jó tudni

Melyek a Freestyle BMX ülések különböző típusai?

A BMX üléseket úgy tervezték, hogy kicsik legyenek és ellenálljanak az ütéseknek. Sok BMX ülés felfelé áll, így a bringás nagyobb kontrollt és kényelmet kap pedálozás és trükkök végrehajtása közben. A freestyle BMX-hez négy fő nyeregtípus létezik: pivotal, tripod, railed és combo.

A pivotal üléseket felülről egy csavarral rögzítik, amely az ülés tetején keresztül megy. A pivotal BMX kerékpárülés szöge a vezetési stílustól függően állítható. A tripod BMX ülések alulról vannak rögzítve, ami azt jelenti, hogy ennek az ülésnek a szögét nem lehet változtatni, így a pivotal ülésekhez képest nincs akkora beállítási lehetőséged. Azonban, ha egyszer fel van szerelve, már készen is állsz az indulásra.

A combo ülések, más néven integrált ülések olyan ülések, amelyek a nyeregcsőhöz vannak rögzítve. Mivel egy egységként érkeznek, a kettőt nem lehet szétválasztani. A railed BMX nyergek, más néven "mikrobeállítású üléscsövek", két sínnel rendelkeznek a nyereg alatt, amelyek nagy stabilitást biztosítanak a bicósnak.

Miért olyan alacsonyak a BMX bicikliülések?

Más kerékpározási formáktól eltérően a BMX-esek kevés időt töltenek ülve. A BMX ülések azért alacsonyak, hogy trükkök kipróbálásakor nagyobb, szabad teret biztosítsanak, és hogy ne legyenek útban. Ezenkívül az alacsonyabb ülés növelheti a teljesítményt is, és lehetővé teszi, hogy a lábaiddal megragadd az ülést kéz nélüli trükkök esetén.

Ha tovább szeretnéd fejleszteni az ülésed, nézd meg freestyle BMX Üléscső Bilincsek és Üléscsövek kínálatunkat.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek