Téli kiárusítás
Téli szezonvégi leárazások   -  Használd ezt a kódot WINTER10  -  Kattints ide
×
Menü

Kétsoros Görkorcsolyák / Quad Görkorcsolyák

  Szűrő
Színek
Márkák
Cipőméret
Kerék átmérő
Készségszint
Előző
Következő
1 oldal / 2

Jó tudni

Mik azok a kétsoros görkorcsolyák?

A kétsoros görkorcsolyák, másnéven quad görkorcsolyák sokak által az eredeti görkorcsolyákként közismertek. Négy kerekük van - kettő elől és kettő hátul - emiatt stabilnak tekinthetők, akár korcsolyázol, akár csak egy helyben állsz. A kétsoros görkorcsolyák tökéletesek kezdőknek és az egyik legjobb tulajdonságuk a sokoldalúság. Ezek a korcsolyák lehetővé teszik a játékosságot, alkalmasak akár táncra és egy teljesen különböző élményt nyújtanak az egysoros görkorcsolyákhoz képest.

Kétsoros görkorcsolyák hatalmas választékával találkozhatsz a piacon. Vannak beltéri és kültéri dizájnok és választhatsz akár puha vagy kemény cipőt.

Milyen típusú kétsoros görkorcsolyát válasszak?

Számtalan stílusú kétsoros görkorcsolya létezik, különböző elvárásokat kielégítve. A kétsoros görkocsolya kiválasztása azon múlik, hogy milyen típusú korcsolyázást tervezel, legyen az akár disco, tánc vagy kültéri edzés. Több féle olyan cipő van ami bármilyen szintű felhasználónak megfelelő lehet.

Ami megkülönbözteti a kétsoros görkorcsolyákat a korcsolyák többi típusától, az a rengeteg különböző dizájn és stílus. Vannak akik a régi stílusú, retro kétsoros görkorcsolyákat kedvelik, ami az 1970-es évek disco stílusát hozza vissza, amíg néhány felnőtt kétsoros görkorinak alacsonyabb cipői vannak, ezzel nagyobb flexibilitást és kezelhetőséget biztosítva.

A kétsoros görkorcsolya kerekek rengeteg különböző méretben választhatóak, hogy megfeleljenek a korcsolyázi stílusnak. A beltéri kétsoros görkorizáshoz megfelelő kerekek általában kisebbek, mint a kültéri kerekek.

Hogyan kellene illeszkednie a görkorcsolyának?

A kétsoros görkorcsolyáknak szorosan kellene illeszkedniük a lábadra, de szükséges, hogy legyen egy kis mozgástered és tudd mozgatni a lábujjaid. Hogy a legtöbbet ki tudd hozni a cipődből, fontos, hogy kényelmes legyen és ne érezz semmilyen fájdalmat vagy kényelmetlenséget. Ne feledd, hogy minden cipőnek van egy betörési ideje, és másképp fognak illeszkedni rád márkától függően, ezért feltétlenül nézd meg a különböző modellek méretezési útmutatóját.

Ha szeretnél többet tudni, nézd meg a Vásárlási útmutatónkat kétsoros görkorcsolyákhoz

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek