Karácsony
Rendelj dec. 15 előtt  -  Több információ
×
Menü

Freestyle Roller Markolatok

  Szűrő
Színek
Márkák
Markolat hossza
Markolat kompatibilis
Előző
Következő
1 oldal / 3

Jó tudni

Freestyle roller markolatok: kontroll és kényelem

Az alábbi kategóriában található számos, különböző színű, méretű és mintájú markolat, másnéven grip rollerekhez. Nincs is jobb módja a Freestyle rollered személyre szabásának és az önkifejezésnek, mint egy egyedi markolat beszerzése. És persze úgy az igazi, ha nem csak te legelteted rajta a szemed, egy tarka markolat szembetűnő lesz másoknak is a helyi skateparkodban.

A markolatoknak nagyon fontos szerepe van a trükkök kivitelezésében is. Egy kényelmes markolat stabilitást és magabiztosságot ad, valamint általánosságban meghatározza a rollerezés élményét a rezgések, ütések elnyelésével is. A freestyle roller markolatok gumiból, habszivacsból vagy ezek kombinációjából készülnek, a megfelelő kényelem és biztonság érdekében.

Dugós és peremes freestyle roller markolatok

Számos márka markolatai közül válogathatunk,de a két legismertebb roller markolatokban utazó cég az Odi és az Ethic DTC. Egyes markolatoknál egy kormányvég dugó zárja el a kormányvégeket, míg más markolatok alapból nem nyitottak a végüknél, így nincs szükség a dugókra. A kormányvég lezárása mellett a másik jellemző különbség a markolatfajták között a perem kérdése. Egyes markolatoknál egy gumiperem található a markolat belső végénél, ami megakadályozza, hogy feljebb csússzon a kezed trükközésnél. A peremes makolatok ez által jobb irányíthatóságot biztosítanak, ellenben nehezebbé teszik a barspin-t (kormánypörgetást). Egy új pár markolat felhelyezése kihívás lehet, főleg ha korábban még nem csináltál ilyet.

A kulcs a türelem, azonban ha megakadsz a markolat felhelyezésével, javasoljuk, hogy fújj valamilyen gyorsan párolgó folyadékot, például ablaktisztítót vagy alkoholos kézfertőtlenítőt a markolat belsejébe. A folyadék segít könnyen felhúzni a kormányra a markolatot és mivel gyorsan párolog, a későbbiekben nem fog elcsúszni a markolat. Ezzel az egyszerű trükkel sok időt spórólhatsz, amit például trükközéssel tölthetsz.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek