×
Menü

Roller Matricák

  Szűrő
Márkák
Előző
Következő
1 oldal / 2

Támogass és tedd egyedivé a vasad roller matricákkal

Kevés jobb és hatásosabb önkifejezési forma van, mint egy jól megválasztott design. Az egyik legjobb módja annak, hogy rollered vagy sisakod kifejezze a saját stílusod az, hogy feltuningolod freestyle roller matricákkal. Két választásod van: vagy gondosan kiválogatod a felragasztani kívánt matricákat, vagy szétbombázod az egész felületet mindenféle matricával annyira, hogy a végén senki se fogja tudni, hogy milyen színű volt a sisakod eredetileg.

Ha már itt tartunk: miért ne tuningold fel a laptopodat és néhány csábító freestyle roller matricával, csakhogy kiemelkedjen?

Ebben a kategóriában a SkatePro és más márkák matricáit is megtalálod. Nem számít, hogy melyik a kedvenc roller márkád, igen nagy esély van rá, hogy reklámterméket és matricát is fogsz találni a kedvenc márkádtól ajánlatunkban.

Körülbelül évente egyszer, a grafikusaink új és egyedi SkatePro matrica szettet terveznek, melyet szintén megtalálhatsz ebben a kategóriában. Továbbá, ez az a szekció, ahol megtalálhatod a nagyon népszerű Figz matrica kollekciót is, amely a világ néhány legjobb freestyle rolleresét ábrázolja. Ez a matrica szett igazi gyűjtői darab és csak korlátozott ideig elérhető.

Tartós freestyle roller matricák

Az itt található összes matrica és matrica szett fényes bevonatú vinylre van nyomtatva, ebből adódóan vízálló is és mindenre felragasztható, kívül-belül. Szóval, mire vársz még?

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek