×
Menü

Gördeszka Griptape

  Szűrő
Színek
Márkák

Gördeszka griptape - adj tapadást és egy kis stílust a deszkádhoz

Szeretnél egy csipetnyi személyes vonást belevinni a gördeszkádba? Ezen az oldalon számos különböző típusú griptape-t találhatsz. Válogass az összes gördeszkás stílusnak megfelelő különböző designok, minták és színek közül - mindent a standard lapra vágott, spray-on, négyzetre vágott lap, egész tekercsek és számos mintában kivágott griptape-ekig.

A griptape az az öntapadós, rücskös réteg, amit a gördeszkád felső részére ragasztasz rá. Érzésre nagyban hasonlít a smirglihez és a feladata, hogy stabíl állást biztosítson a gördeszkán.

A griptape elhelyezésénél fontos, hogy finoman és alaposan járjunk el, annak érdekében, hogy elkerüljük a légbuborékok keletkezését. Egyes griptape-ek szabad szemmel szinte nem is látható, apró lyukakkal vannak ellátva, annak érdekében, hogy a felragasztás egyszerű és teljes mértékben buborékmentes legyen. Hogy biztosan sikerüljön, nézd meg a gördeszka griptape felhelyezés tutorial videónkat.

Mikor van szükséged új gördeszka griptape-re

Az első gördeszkák még nem rendelkeztek csúszásgátló felülettel, azaz griptape-el. Azonban, a 70’-es években a gyártók felismerték a növekvő igényt egy tartós csúszásgátló megoldásra a deszkalapokon. Azóta az évek során a griptape-ek egy új, promóciós lehetőséget teremtettek a gyártók számára, így születtek meg logóval, szlogenekkel és különböző grafikai elemekkel ellátott griptape-ek.

Mi, a SkatePro-nál nemrég megalkottuk a saját, csúcs-minőségű griptape-ünk, ellátva az ikonikus lógókkal. Csekkold le most!

SkatePro