×
Menü

BMX Villák

  Szűrő
Márkák
Kerék offset
Kerékátmérő
Anyag
Előző
Következő
1 oldal / 2

Jó tudni

Mi az a BMX Villa?

A BMX villák tartják az első kereket a helyén, és befolyásolják a kerékpár kormányzását és egyensúlyát. A villák a stucnit és az első kereket összekötve a felépítés fontos részét képezik. Bár a BMX villák számos különböző anyagból készülnek, a freestyle BMX villák tartós króm ötvözetből készülnek, hogy ellenálljanak a freestyle stílussal járó igénybevételnek. Amikor BMX villát keresel, fontos figyelembe venni a villanyak hosszát, a villaszár méretét és a villapapucsot.

A Különböző Villaméretek

A BMX villák különböző stílusúak és formájúak, de van néhány közös jellemzőjük. A legtöbb BMX kerékpárvilla 315 mm magas, és a villanyak hossza körülbelül 160-166 mm. Ezek azonban változhatnak és befolyásolhatják a bringa mozgását és különböző helyzetekben való reagálását. A BMX villapapucsok, vagy más nevükön villafülek a villaszárak végén lévő lemezek, amelyek az első kereket a helyén tartják, különböző formájúak és méretűek lehetnek.

Mit Jelent a BMX Villa Előfutása?


A BMX villa előfutása a villa szárának középpontja és a tengely közötti távolság, más szóval, hogy az első kerék mennyire ül a villád előtt. Annak meghatározása, hogy milyen hosszú előfutást szeretnél, attól függ, hogy mit szeretnél csinálni a BMX-eddel. A rövidebb előfutás gyorsabb és érzékenyebb érzetet ad az elülső résznek, ami megkönnyíti az olyan trükkök végrehajtását, mint a nose manual és a hang five. A hosszabb előfutás nagyobb stabilitást biztosít, és jobb azoknak a ridereknek, akik gyorsabban és magasabbra akarnak menni.

Szeretnéd elkezdeni egyedileg építeni a BMX-ed, de nincs tapasztalatod az ilyesmiben? Akkor látogass el a BMX összeszerelési és karbantartási útmutatónkhoz.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek