×
Menü

Gördeszka hátizsákok és táskák

  Szűrő
Márkák
Előző
Következő
1 oldal / 2

Hordozd a gördeszkád biztonságban

A deszkás hátizsákok használata kényelmes és praktikus módja a deszkád hordozásának amíg úton vagy. Amellett, hogy menő megoldást nyújtanak, a kezeid is szabadok maradnak.

A deszkás táskáink többségén kifejezetten gördeszkák hordozására alkalmas szíjak és kapcsok találhatók, melyek segítségével könnyedén és biztonságosan viheted a deszkád a hátadon amíg a deszkaparkba, a kedvenc helyedre vagy ha egy hosszabb túrára mész.

A gördeszkák hordozására tervezett darabok mellett rengeteg deszkás hátizsák használható normál hátizsákként, akár iskolatáskaként, hiszen van hely bennük egy laptopnak, könyveknek, papíroknak is. Így el tudod vinni a deszkád a suliba, és tudsz deszkázni a haverokkal az iskola udvarán.

Utazás longboarddal

Megpróbálhatod a deszkás táskáddal hordozni a longboardod, de van egy külön kategóriánk ami kifejezetten longboardok hordozására alkalmas táskákat tartalmaz. Érdemes lehet ezeket a táskákat használni, ha hosszabb útra tervezel menni, és a longboardod is szeretnéd vinni.

A deszkás hátizsákjaink és táskáink szelekciójában a színek, stílusok, alakok és méretek széles választékából tudsz válogatni. Vannak táskáink márkáktól, mint a Baker Skateboards, Burton, Dakine, DC Shoes, Decent, Douchebags, Element, Etnies, Globe, Herschel, Oakley, Santa Cruz, Sector 9 Sushi, Vans, Volcom, Voltage és még sok más.

A választékunkat folyamatosan növeljük, hogy a legújabb és legmenőbb deszkás táskák közül választhass.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek