Téli kiárusítás
Téli szezonvégi leárazások   -  Használd ezt a kódot WINTER10  -  Kattints ide
×
Menü

Kabátok

  Szűrő
Márkák
Méret

Egy deszkás kabát melegen tart, ráadásul menőn néz ki

Ebben a kategóriában deszkás kabátokat találhatsz, amik nemcsak feldobják a skater stílusod, hanem melegítenek, még akkor is, amikor a pulcsid már nem elegendő erre a feladatra. Nálunk kizárólag a legmenőbb deszkás dzsekiket találhatod, mindegy, hogy férfi, nő vagy gyermek számára keresgélsz. Ebben a kategóriában számos különböző stílusú és színű deszkás kabátot találhatsz, ráadásul a legnépszerűbb márkáktól, mint a: Dickies, Element, Etnies, DC Shoes és így tovább.

Mi abban hiszünk, hogy egy deszkásnak télen nem kell a kinti vacorgás szélsősége és az otthon maradás között választania. Éppen ezért a kínálatunk tele van kimondottan gördeszkázásra szánt, strapabíró kabátokkal és dzsekikkel.Így még a leghidegebb időben is a legjobbat hozhatod ki magadból, amikor éppen a kedvenc skateparkodban, egy félcsőben vagy a kedvenc utcai spotodnál gyakorolsz.

Ahogy azt már bizonyára észrevetted, a deszkás viselet és az ún. streetwear betört a divat világába és a hírességektől kezdve, az átlagos emberekig mindenki előszeretettel visel deszkás cuccokat. Ezért az itt található ruházat akkor is remek szolgálatot fog tenni számodra, ha nem deszkázol. Igyekszünk bővíteni a választékot, így itt mindent megtalálhatsz az amerikai stílusú dzsekiktől kezdve, egészen az eső- illetve orkánkabátokig. Célunk az, hogy deszkás kabátjaink segítségével az összes alkalomra és időjárási viszonyra fel tudj készülni.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek