Karácsony
Rendelj dec. 15 előtt  -  Több információ
×
Menü

Roller skate accessories

Szerelkezz fel: kétsoros görkorcsolya kiegészítők

Az igazán megszállott quad görkorisok tudják, hogy ez a sport sokkal többről szól, mint egy pár görkoriról. Egy kétsoros görkorcsolyát több ezerféle módon lehet egyedivé tenni különböző kiegészítők segítségével. Míg néhány egyedi kiegészítő kizárólag a korik külsejét hivatott megváltoztatni, más változtatások nagyban befolyásolják a sebességet és a korizási élményt is.

Ezen az oldalon számos különböző kétsoros görkorcsolya kiegészítőt és alkatrészt találhatsz, többet között: szerszámokat, talpbetétet, fék gumit, bélést, valamint fűzőket többféle színben és stílusban. Jelenleg a legkapósabb quad görkorcsolya kiegészítőnk a szivárvány színeiben pompázó fűző a Rio görkorcsolya gyártótól, ami tökéletes választás a számodra, ha egyedi szeretnéd tenni a kétsoros görkoridat.

Továbbá, ebben a kategóriában találod a népszerű Supreme Turbo quad görkorcsolya cipőt, amihez te választhatod ki a kerekeket ízlésed szerint. Ha valami eltörött vagy elromlott a kétsoros görkorcsolyádon, akkor ebben a kategóriában valószínűleg rá fogsz lelni a hiányzó alkatrészre.

Ha úgy érzed, hogy túl merev a retro görkorcsolyád és nem kanyarodik megfelelően, akkor sokszor egy új, puhább gumipogácsa szettel orvosolható a probléma, amit természetesen szintén ezen az oldalon találhatsz meg. Ha pedig az ellenkező eset a problémád (túl könnyen fordul a kori) akkor az itt található merevebb gumipogácsák jelentik a megoldást a számodra. A gumipogácsák cseréje ugyan egy meglehetősen kis költségű változtatás, el fogsz ámulni, hogy mennyire befolyásolja a korcsolyázási élményt.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek