Boldog Valentin-napot
Különleges ajánlatok és kedvezmények  -  Mutasd az akciókat
×
Menü

Roller Tengelycsavarok

  Szűrő
Márkák
Tengelycsavar hossza

Jó tudni

Roller tengelycsavarok többféle variációban

Az alábbi oldalon találhatsz magadnak új tengelycsavart, ha a jelenlegi cserére érett, azaz a menet törött vagy elnyalt.

A tengely feladata, hogy tartósan a rollerhez kapcsolja a kerekeket és fenntartsa a gurulás sebességét.

A tengelycsavarok leggyakrabban acél vagy alumíniumból készülnek. Az acél erősebb, míg az alumínium könnyebb, szóval a megfelelő tengely kiválasztása a roller tulajdonosának különleges igényei és saját rollerezési stílusától függ.

A roller tengelyek lehetnek sima mentesek, anyacsavarral rögzíthetőek vagy belső menetesek is. A tengely hossza és átmérője is változó és néhány méret csak bizonyos márkákkal kompatibilis, például az Ethic és Distric által gyártott villák 85mm-es tengelyt fogadnak be. A roller tengelycsavar standard átmérője 8mm, de létezik 6 és 10mm,valamint ezek közötti kivitelezés is.

Egy rollerhez természetesen két tengely szükséges: egy első és egy hátsó tengely. Értelemszerűen a hátsó tengelycsavar vásárlása esetén oda kell figyelni, hogy a tengely beférjen a lapba, míg az első tengely vásárlása esetén a villával való kompatibilitás a cél.

A tengelyre pegeket lehet szerelni

A legtöbb peget hosszú tengely és hézagolók segítségével úgy lehet alakítani, hogy majdnem bármilyen rollerre illeszkedjen.

A tengelyméret attól függ, hogy egy vagy kettő peget szeretnél felszerelni az egyes tengelyekre és milyen roller lap-villa szettet használsz.

Ajánlott lemérni a régi roller tengelyed, mielőtt újat vásárolsz, hogy biztos a megfelelő hosszúságút vásárold meg. Olvass többet - az egyes kerékcsavarok hosszáról és a roller lapokkal való kompatibilitásáról - a termékoldalak alatt. Ha bármilyen kérdésed van a freestyle rollered alkatrészeivel kapcsolatban, bátran hívj fel bennünket.

Itt tudhatsz meg még több részletet a freestyle roller tengelycsavarokról.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek