×
Menü

Freeskate Görkorcsolyák

  Szűrő
Színek
Márkák
Cipőméret
Kerékátmérő
Készségszint
Előző
Következő
1 oldal / 2

Jó tudni

Mik azok a freeskate görkorcsolyák?

A freeskate görkorcsolyák, másnéven freestyle korcsolyák és városi egysoros görkorcsolyák sokoldalú egysoros görkorcsolyák jellemzően városi környezetben használva. Ezek a korcsolyák merevebbek, tartósabbak mint egy átlagos fitnesz görkorcsolya. Jellemzően magas száruk van és kemény héjú cipőt használnak, rövidebb vázzal, ezzel biztosítva az optimális bokatámaszt és maximum irányíthatóságot az éles kanyarokhoz.

A freeskate görkorcsolyák könnyű, de erős aluminium vázakkal vannak felszerelve, és megtalálhatóak három és négy kerékkel ellátva. A freestyle korcsolyák választhatók kicsi vagy nagyobb kerekekkel, függően a környezettől, ahol használatba lesznek véve és a céltól, amire lesznek használva.

Mielőtt freestyle görkorcsolyát vásárolnál, ne feledd csekkolni a mérettáblázataink, hiszen minden márka másképp méretezi termékeit.

Válaszd ki a megfelelőt freeskate görkorcsolyát

Ahogy említettük, a megfelelő pár görkorkocsolya kiválasztása függ a környezettől ahol használva lesz a korcsolya és a korcsolyázási stílustól is. A freeskate korcsolyázási stílusa kettébontható a szlalomozásra és városi korcsolyázásra.

A szlalom korcsolyázás egy alkategória, általában sima felületen végrehajtva, azzal a céllal, hogy bójákat kerülgessenek éles kanyarokkal és ugrásokkal. A szlalom freeskate görkorcsolyák tipikus kerékmérete 80 mm és 84 mm között helyezkedik el, mivel ez a méret optimális irányíthatóságot és gyors gyorsulást biztosít.

Az utcai korcsolyázás egy másik stílus azok számára akik a városban szeretnének krúzolni, magas sebességeket elérve. Ehhez inkább nagyobb kerekek - 90 mm és 125 mm közötti méretben - jelentik a legjobb választást. A nagyobb kerekek kisebb irányíthatóságot jelentenek, viszont simább érzést biztosítanak különböző felületeken, így könnyebb velük áthajtani kavicsokon vagy akár kisebb füves területeken.

Szeretnél többet tudni a freeskate görkorcsolyákról? Csekkold a Vásárlási útmutatónk Freeskate Görkorcsolyákhoz.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek