×
Menü

Freeskate Görkorcsolyák

  Szűrő
Márkák
Cipőméret
Kerékátmérő

Jó tudni

A freeskate görkorcsolyák tulajdonságai

A freeskate-ek, másnéven freeride, vagy freestyle görkorcsolyák, egy széles kategória, többféle célra használható korcsolyákkal, viszont mindnek vannak hasonló tulajdonságaik. Mindegyik kemény héjjal rendelkezik, ami extra védelmet nyújt a bokának és a lábfejnek trükkök közben. Ezen felül viszont külsőre nagyon eltérhetnek. Néhány hasonlít a fitnessz korcsolyákhoz, amíg mások inkább az agresszív korcsolyák robosztus alakjára hajaz. Néhány freeskate nagyobb kerekekkel rendelkezik középen a könyebb fordulás érdekében. Ezek tökéletesen megfelelnek szlalomra.

Ebben a kategórában a freeride és freestyle korcsolyák széles választékát találod, amelyek tökéletesek az egyre népszerűbb, modern városi görkorcsolyázásra. Ezek robusztusabbak, mint a normál görkorcsolyák, és olyan korcsolyázók számára készültek, akik korcsolyázás közben maximális szabadságra vágynak.

Hogyan használjam a freeskate görkörcsolyám?

A freeskate egy hibrid görkorcsolya típus, amely a fitnesz görkorcsolyák és az ellenállóbb korcsolyák, például az agresszív és görhoki korcsolyák tulajdonságait ötvözi. Ez azt jelenti, hogy használhatóak szlalomhoz, edzésekhez, valamint görhokihoz és trükkökhez is használhatóak.

A freeskate-eket városi korcsolyának is nevezik, mivel ezeket városi környezetben használják. A freestyle korcsolyák népszerűségének egyik oka az, hogy ezeket sokféle módon lehet használni. Használhatod város körüli kirándulásokhoz és trükkökhöz, anélkül, hogy korcsolyát kéne cserélned. Ezenkívül kényelmesek és nagyszerű bokatámaszt nyújtanak. Amennyiben azonban kizárólag trükkökre használnád a korcsolyát, javasolt inkább agresszív görkorcsolyát vásárolni.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek