×
Menü

Drótzárak & Láncos Zárak

Hatékonyak a freestyle roller zárak?

Ha valahova le kell parkolnod a freestyle rollered, mindig ajánlott lánc- vagy drótzárat használni a lopás megelőzése érdekében. Egy erős zárszerkezet, például egy karabiner zár vagy egy kábelzár elriasztja a tolvajokat, biztosítva a roller biztonságát. Az igényeidtől függően mindig megtalálhatod a megfelelő zárat.

Válaszd ki a megfelelő freestyle roller zárat

A freestyle roller zárak különböző formákban és stílusokban kaphatók. Olyan zárat érdemes választani, amelyet könnyű használni és magaddal vinni. A kulcsos vagy kódos zár személyes preferencia kérdése. A kulcsos zárakat tartják a legbiztonságosabb választásnak, de a kulcsokat el is veszítheted. A több számjegyű kódzárakat általában nehéz feltörni.

A drótzárak, a karabiner zárak és a spirálzárak, a legjobb választás rollerekhez, mivel a kábelt át lehet vezetni a küllőkön.

Hogyan zárjak le egy freestlye rollert?

Először is keress valami szilárd és rögzített dolgot magad körül. Ez lehet egy kerékpártartó vagy egy lámpaoszlop. Rögzítsd hozzá a rollert úgy, hogy a zár kábelét az első kerék küllőin keresztül vezetve rögzíted. Egyes profi rollerek lyukakkal rendelkeznek a lapjukon. Ezeken is átvezetheted a zár kábelét. A patkózárak is jó választásnak bizonyulnak, de elég rövidek. A tárgyak listája, melyekhez rögzítheted a rollered meglehetősen limitált.

Egyéb kiegészítőket keresel a freestyle rolleredhez? Nézd meg a freestyle roller alkatészeinket.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek