Black Friday Hét
Spórolj akár 60%-t  -  Több mint 1000 leárazott termék  -  Mutasd az akciókat
×
Menü

Skimboardok

  Szűrő
Márkák
Méret
Hossz
Stílus
Javasolt felhasználói súly
Előző
Következő
1 oldal / 2

Skimboarding alapok

Skimboarding vagy skimsurf egy izgalmas akció sport, ahol egy skimboard segítségével a part felé lehet a víz tetején siklani. Alacsony vízben, hullámok nélkül is lehetséges a vízen siklani.

Tehát a skimboarding nem csak a tökéletes hullám lovaglását jelenti. A flatland skimboarding sík, hullám nélküli vízen történik. Ez lehetővé teszi a skimszörfösök számára, hogy mindenféle trükköt hajtsanak végre, mint például az Ollie, a Shove-It és a Kick Flip, amely a gördeszkás világából ismertek. Ezenkívül a skimboarderek repüléseket is használnak a trükköknél.

Mi az a skimboard

A skimboard sok szempontból olyan, mint egy kis szörfdeszka, tartozékok nélkül. Ebben a kategóriában különféle formatervezésű, színű és anyagú (például fából, üvegszálból vagy szénszálakból készült) skimboardok találhatóak.

Skimsurfing - A sebesség nagyon fontos

A sebesség a kulcs. Minél gyorsabban futsz, annál nagyobb lesz a felhajtóerő, amivel a deszka jobban a víz felszínén marad. Ugyan úgy mint amikor nagy sebességgel autóval egy pocsolyán keresztül haladsz, a kerekek csúsznak a vízen, nem merülnek el.

Tehát, ha hosszabban szeretnél csúszi, gyorsabban kell nekifutnod.

A sekély vizen könnyebb csúszni, mivel az apró örvények jobban fenntartják a deszkát a felszínen. Mivel a deszka közel van a talajhoz, amikor a deszka kiszorítja a vizet, a talaj ezt a vizet visszafelé tolja. Tehát egy másik fizikai törvény is a segítségedre van.

A skimboarding egy rendkívül szórakoztató vízi sport és mindenképpen érdemes kipróbálni.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek