Téli kiárusítás
Téli szezonvégi leárazások   -  Használd ezt a kódot WINTER10  -  Kattints ide
×
Menü

Freestyle Roller Kormánybilincsek

  Szűrő
Színek
Márkák
Kormánybilincs belső átmérő
A kormánybilincs mérete
Tartalmazott kompressziós rendszer
Előző
Következő
1 oldal / 2

Jó tudni

Javíts a rollered kormányozhatóságán és gurulj stílusosan egy új freestyle roller kormánybilinccsel

Ezen az oldalon színes kormánybilincsek, másnével clamp rollerekhez, széleskörű választékát találod. A kormánybilincsek különböző stílusban és formában elérhetőek, minden a te stílusodtól és ízlésedtől függ. Ugyan a kormánybilincs elsődlegesen praktikai okokból van a rollereden, egy egyedi darab személyre szabottabbá teheti a Freestyle rolleredet.

A kormánybilincsek feladata az, hogy összekössék a roller villáját a kormánycsővel, ebből adódóan nélkülözhetetlen alkatrészek, egy komplett rollernek rendelkeznie kell eggyel. Egy szorosra húzott kormánybilincs megakadályozza, hogy lötyögjön a rollered eleje, amikor használod azt.

A lötyögés-mentes, szoros illeszkedés különösen fontos a trükkök kivitelezésénél, ugyanis első a biztonság és egy biztonságos freestyle roller alkatrészei nem lötyögnek. A korrmánybilincsek másik fontos feladata a kerék és a kormány egy irányba való tartása kanyarodásnál. Ez, természetesen, alapvető feltétele a rollerezésnek. Ha problémát tapasztalsz a rollered kormányozhatóságával kapcsolatban, ennek oka sokszor a kormánybilincshez kapcsolódik. Ilyenkor ajánlott meghúzni a csavarokat a kormánybilincsen, azonban sokszor ez nem elég a megoldáshoz és a kormánybilincset ki kell cserélni.

Roller clamp, azaz a kormánybilincsek fajtái

A freestyle roller kormánybilincsek több különböző méretben kaphatóak:

  • Hagyományos roller kormánybilincsek- 32mm-es belső átméreővel rendelkeznek és a hagyományos kormányokkal kompatibilisek
  • Túlméretezett roller kormánybilincsek- 35mm a belső átmérőjük és a túlméretezettt (oversized) kormányokkal kompatibilisek

Ne felejtsd,hogy néhány kormánybilincs mind a hagyományos, mind a túlméretezett kormányokkal kompatibilisek, egy belső alátét, ún. shim segítségével.

Nézz szét a roller kormánybilincseink között és találd meg azt, amelyik a legjobban feldobja a rollered!

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek