×
Menü

BMX Kormányvégdugók

  Szűrő
Színek
Márkák
Előző
Következő
1 oldal / 2

Jó tudni

Mire Valók a BMX Kormányvégdugók?

A freestyle BMX kormányvégdugókat úgy tervezték, hogy megvédjék a kormány végét a karcoktól vagy az éles végek kialakulásától, amelyektől megsérülhetsz. A végek megfelelő lefedése csökkenti a sérüléseket is, ha esetleg szerencsétlenül esnél a kormányra. Ennek a megfizethető BMX tartozéknak az utolsó előnye, hogy szép utolsó simítás lehet a freestyle bicajod kinézetéhez.

Hogyan Kell Felhelyezni a BMX Kormányvégdugókat?

A közönséges műanyag kormányvégek esetében ez olyan egyszerű, hogy közvetlenül a kormányvégekre kell nyomni vagy csavarni őket. A kormányvégdugó fejének hozzá kell érnie a kormány fém részéhez. Más BMX kormányvégdugók készülhetnek acélból vagy alumíniumból, és általában egy csavar fut át a közepükön, amelyet egy imbuszkulccsal húznak meg, egy mechanizmust rögzítve a kormánycső belső falához. A fémből készült modellek drágábbak, mint a műanyag fajták, és strapabírásuknak köszönhetően általában hosszabb ideig tartanak.


A BMX kormányvégek a felszerelésed apró, de fontos részét képezik. Győződj meg arról, hogy jó állapotban vannak, és cseréld ki őket, ha idővel elhasználódnak. És ha már itt tartunk, a BMX markolat egy másik remek módja annak, hogy felfrissítsd a kerékpárodat. Nézd meg a bőséges BMX markolat kollekciónkat.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek