Boldog Valentin-napot
Termékek megjelenítése  -  Kattints ide
×
Menü

BMX Pegek - Kilépők

  Szűrő
Márkák
Tengely átmérő
Peg hossza
Anyag
Előző
Következő
1 oldal / 2

Jó tudni

Csússz a sikerig egy új pár BMX peggel

A BMX pegek, vagy más néven kilépők a freestyle BMX alapvető elemei. Képzeld csak el milyen lenne egy feeble vagy smith grind nélkülük. Peget használó BMX-esekkel főleg a skateparkokban és az utcán találkozhatsz. Ez alapján egyértelmű, hogy csak a freestyleosok használnak peget. Ha korlátokon vagy padkákon szeretnél grindolni, szükséged van egy kilépőre. A peget a kerék tengelyére lehet felszerelni.

Acél vs. műanyag! Melyik BMX peget válasszam

Az itt található BMX-es trükk kilépők acélból vagy műanyagból készültek. Az acél pegek tökéletesek az utcai (street) BMX-hez, ahol korlátokon és szegélyeken csúszol. Az acél kilépők nehezek és strapabíróak, tényleg sok nyüstölést kibírnak.

A pehelysúlyú műanyag pegek főként a parkos BMX-esek körében használatosak. Sokkal könnyebbek, de közel sem annyira tartósak, mint az acél kilépők. Másrészt viszont, a műanyag BMX kilépők tökéletesek alumínium vagy más olyan anyagon való grindolásra, amin az acél nem csúszna jól. Továbbá, a műanyag peget olcsón pótolhatjuk, ha elhasználódott vagy eltörött.

Vigyázz a BMX kilépődre

Egy hasznos tanács: Ne feledd néha megfordítani a pegeket, így nem csak egy oldalon kopnak és tovább tartanak.

Ha sokat grindolsz, nem árt megfontolni egy kerékagy védő beszerzését is, ami megakadályozza, hogy eltörjenek a küllőid. Itt megtekintheted a kerékagy védőink széles választékát.

Fontos tudni, hogy szükséged van a következő eszközökre az új kilépőid felszereléséhez:

  • Racsnis kulcs
  • 15, 27 vagy 19mm-es fej és hosszabbító adapter
  • 5mm-es imbuszkulcs
SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek