×
Menü

BMX Markolatok

  Szűrő
Színek
Márkák
Markolat hossza
Előző
Következő
1 oldal / 2

Jó tudni

Találd meg a legjobb markolatot BMX kormányodhoz

A BMX kormány markolatok kulcsfontosságúak az irányítás megtartása szempontjából. A puhább markolatok sokszor népszerűbbek, ugyanis kiváló rázkódáscsillapító tulajdonsággal rendelkeznek.

Ha BMX markolat vásárlásra kerül a sor, a személyre szabás a kulcsszó. Ebből adódóan a markolat egy olyan alkatrész a freestyle BMX-ezés világában, amiből több különböző modellt kipróbál az ember, mielőtt rátalál a hozzá legjobban illő markolat típusára vagy márkájára.

Talán észrevetted már, hogy a legtöbb Freestyle BMX-es igen gyakran cserél markolatot a bringáján. Egyes körülmények, mint például az izzadt tenyerek, nagy földetérések, koszos kormány vagy az esős időjárás nagyban hozzájárulnak a markolatod amortizációjához.

Egy új pár friss és funkcionális BMX markolat létfontosságú a biztos kormányzás érdekében és szintén nagy segítség abban, hogy a legjobban nyújtsd a bringádon. Egy csúszós vagy egyáltalán nem tapadó kormánnyal sokkal nehezebb egyes trükkök -mint például a manual vagy kormánypöri- kivitelezése.

BMX markolat felrakás: tippek és trükkök

A legtöbb BMX-es tudja, hogy milyen nehéz néha egy markolat felrakása. A markolat gumiból van és olyan puha, hogy a súrlódás következtében szinte mozdítani se lehet a kormányon. Ha egy új pár markolat vásárlásán töröd a fejed, összeszedtünk néhány tippet, amik segítségével zökkenőmentes lesz a régi markolatod lecserélése.

  • Kompresszor - ha levegőt fújunk a kormány és a markolat közé egy kompresszor segítségével, akkor sokkal könnyebben fog rácsúszni a markolat a kormányra.
  • Szalagok - ha a markolat belsejébe szalagokat teszek alátét gyanánt, akkor az könnyebben fog a kormányon csúszni. Miután felkerültek a markolatot a megfelelő helyükre, a szalagokat egyszerűen el lehet távolítani.
  • Ablaktisztító és más gyorsan párolgó folyadékok - ha ablaktisztítót vagy alkoholt fújunk/öntünk a kormányra mielőtt elkezdjük a markolatot feltetti, akkor az sokkal síkossabb lesz és kisebb ellenállásba ütközünk.
SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek