×
Menü

BMX Fékek

  Szűrő
Márkák
Giroszkóp kompatibilis

Jó tudni

Freestyle BMX fékek

Ebben a kategóriában freestyle BMX fékek, fékkábelek, karok és betétek széles választékát találod. A BMX-es közösség megosztott a fékhasználatot illetően: néhány ember szerint nélkülözhetetlen a stabil trükkök beadásához, míg mások egyáltalán nem használnak féket a freestyle BMX bringákon. A kezdőknek és a forgalomban közlekedőket mindenképpen erősen ajánljuk egy fékszett beszerzését. A közlekedési előírásoknak eleget téve, minden nálunk vásárolt BMX kerékpár felszerelt fékkel érkezik.

Fontos: Nem minden BMX vázra lehet féket felszerelni!

Milyen BMX féket válasszak?

Ha úgy döntöttél, hogy szükséged van legalább egy fékre, akkor egy hátsó U fék felszerelése a legegyszerűbb opció. Az U fékek nagyrészt kábelből állnak, ebből adódóan rendkívül könnyűek. Továbbá, a BMX felsőcsöve alatt és a hátsó háromszög belső részén van elvezetve, ez által védve van a sérülésektől.

Egy másik lehetőség egy gyro fék beszerzése. A gyro setup nagy szabadságot ad, ugyanis körbe lehet fordítani a kormányt 360 fokban anélkül, hogy az bármilyen akadályba ütközne.

Cross BMX fékek

A verseny vagy cross BMX kerékpárokon minden esetben található fék. A cross BMX-nél leggyakrabban használt féktípus a V fék, ami a BMX váz hátsó háromszögének külső részére van felszerelve. Ez a féktípus sokkal jobban sérülékeny, mint az U fék, azonban ez nem okoz gondot, ameddig a bringát versenyzésre használják.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek