Téli kiárusítás
Téli szezonvégi leárazások   -  Használd ezt a kódot WINTER10  -  Kattints ide
×
Menü

BMX Fékek

  Szűrő
Márkák
Giroszkóp kompatibilis

Jó tudni

Tegyek Féket a BMX-emre?

A BMX-fékek elengedhetetlenek az utakon való biztonságos közlekedéshez. Hogy akarsz-e féket szerelni a BMX-edre, az végső soron rajtad múlik. Fontos azonban, hogy a BMX fékek nem csak a megálláshoz, hanem új trükkök kipróbálásához és a sebességed igazításához is szükségesek. Ráadásul sok helyen előírás a fékek megléte, ha közúton tekersz.

Fékek vásárlásakor vagy egy teljes BMX fékkészletet, vagy egyes alkatrészeket, például BMX fékbetéteket, fékkarokat és kábeleket vásárolhatsz. A BMX-fékek négy részből állnak: fékbetétek, karok, rugók és csapok.

A BMX Fékek Különböző Típusai

A freestyle kerékpárok általában első és hátsó U-fékkel vannak felszerelve. A Cross BMX kerékpároknál csak egy egyetlen V fék van hátul. A BMX U-fékeket a váz alá szerelik, ami azt jelenti, hogy minimális beavatkozást jelentenek a bringa többi részével. Sok kortárs BMX modellnél az U fékek váltak a szabványos felszereléssé, köszönhetően a tartósságuknak és az egyszerű, kontúros kialakításuknak.

Egy másik BMX fékrendszer a BMX Gyro (giroszkópos) fék. Ez a fék lehetővé teszi a kormány 360 fokos forgását anélkül, hogy a fékkábelek összegabalyodnának. Ha hozzászoktál a saját rendszered rögzítéséhez, akkor a Gyro fékek beszerelése könnyű, egyszerű folyamat lehet, viszont ha nincs tapasztalatod ebben, mindenképp ellenőrizd le, hogy a BMX-ed kompatibilitis-e egy giroszkópos rendszerrel.

Ha BMX felszerelésed más részeit szeretnéd frissíteni, nézd meg alkatrészeink széles választékát, beleértve a BMX vázakat és gumikat.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek