×
Menü

Longboard Wheels

  Szűrő
Színek
Márkák
Kerékátmérő
Kerék szélessége
Kerék keménysége

Jó tudni

Longboard kerekek vs. gördeszka kerekek

Longboard kerekek alapvatőan nagyobbak és puhábbak, mint a gördeszka kerekek. Ennek köszönhetően gyorsabbak ( a gördeszkákhoz képest), és jobb tapadást biztosítanak - és ez a két tulajdonság kifejezetten fontos a longboarddal való közlekedésben. Amikor longboard kerekeket vásárolsz, biztos észrevetted, hogy rengeteg méretű, formájú és különböző tulajdonságú kerekeket találsz, amikkel teljese egyedivé teheted a longboardozás élményét.

Ha új kerekeket keresel, mert a régi elhasználódott, vagy csak új, személyre szabott élményt szeretnél kipróbálni a deszkádon, ebben a kategóriában biztosan megtalálod a számodra tökéletes kerekeket.

Cruiser kerekek a lengéscsillapítás és a simább utazás érdekében

A legtöbb deszkás puhább kerekeket használ utazáshoz, mégha az kicsit lasabb gurulást is eredményez. Azt a kis sebesség különbséget beáldozzák a jobb tapadás érdekében, aminek köszönhetően sokkal kevésbé lesz döcögős az élmény és sokkal simább, kényelmesebb gurulást eredményez.

Longboard kerekek csúszásokhoz

Csúszásokhoz a keményebb kerekek sokkal jobbak. Elsősorban azért, mert a kisebb tapadás miatt, jobban csúsznak. Másodsorban pedig a keményebb kerekek tartósabbak, ami nagyon hasznos, mert csúszás közben a kerekek nagyon gyorsan elkopnak.

Downhill longboard kerekek & miért válassz puhábbat

A downhill stílusnál logikusabbnak tűnhet a keményebb kerekek választása, a nagyobb sebesség miatt. Ám a legtöbb downhilles éppen az ellenkezőjét választja. Enenk az az oka, hogy a hatalmas sebesség miatt, amit a lejtőről lefelé gurulással lehet elérni, nagyon könnyű kicsúszni a kanyarokban. A puhább kerekek által nyújtott extra tapadás segít megtartani a kanyarok ívét, így segít az úton maradni azokban a helyzetekben amikor ez a legnehezebb.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek