Téli kiárusítás
Téli szezonvégi leárazások   -  Használd ezt a kódot WINTER10  -  Kattints ide
×
Menü

Longboard Kerekek

  Szűrő
Színek
Márkák
Kerékátmérő
Kerék szélessége
Kerék keménysége

Jó tudni

Milyen Longboard Kerekeket Vegyek?

A longboard kerekek különböző formában, méretben és kivitelben érkeznek. A megfelelő kerekek kiválasztása fontos, mivel befolyásolja, hogy milyen gyorsan tudsz menni és hogy mennyire tudsz érvényesülni longboard stílusodban. A longboard kerekek jellemzően uretánból készülnek, és nagyobbak, mint a hagyományos gördeszka kerekek. Néhány longboard kerék gördeszkához is használható, ha cruiser gördeszkává szeretnéd átalakítani. Azonban győződj meg róla, hogy 65 mm alatti kerekeket választasz, és fontold meg az emelőbetétek (riser) használatát, hogy elkerüld a kerék deszkába harapását (wheel bite).

Milyen Nagyok Legyenek a Longboard Kerekeim?

A legfontosabb szempont amit figyelembe kell venned, az a leendő longboard kerekeid mérete. Egyszerűen fogalmazva, a kisebb kerekek gyorsabban gyorsulnak, de alacsonyabb végsebességet érnek el. A nagyobb longboard kerekek lassabban gyorsulnak, de nagyobb végsebességet érnek el, és könnyedén ellenállnak a durva terepviszonyoknak. A longboard kerekek leggyakoribb mérete 70 mm átmérőjű, azonban 64 mm és 80 mm között mozognak.

Milyen Keménynek Kell Lennie a Longboard Kerekeknek?


A longboard kerék "keménységét" a kerék durométerének nevezik. A keményebb kerekek jobb gyorsulást biztosítanak, és nagyobb végsebességet érhetsz el. Mivel kevésbé tapadnak, egy keményebb kerékkel könnyebb csúszni. A puhább kerekek lassabbak, de jobb tapadást biztosítanak, ezért ideálisabbak a krúzoláshoz, kellemesebb utazást tesznek lehetővé.

Ha más típusú deszkákhoz keresel kerekeket, nézd meg a Gördeszkákhoz és a Cruiser Gördeszkákhoz való kerekeket.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek