×
Menü

Sírollerek

  Szűrő
Márkák
Síroller stílus
Váz anyaga

Jó tudni

Sírollerezés, ami átmozgatja az egész tested

A sírollerek gyakorlatilag kerekes sílécek. A sírollrezés átmozgatja az egész testet, miközben a friss levegőn élvezheted a tájat. Ezen felül edzi a az egyensúlyt és a koordinációs készséget is, ráadásul a havon való siklás élményét nyújtja. Ez a sport tökéletes a sífutás imitálására, ezért ha például a Vasaloppetre, vagy ahhoz hasonló sífutó versenyre készülsz, de nincs a közeledben hó, egy pár síroller megoldja a problémát.

A sírollerezés kímélő edzésforma, ezért remek választás azok számára például sérülés miatt nem tudnak futni járni. Ez a mozgásforma kíméli az izületeket, a csúszó mozgásnak köszönhetően.

Sírollerek nagy választékát találod nálunk, amelyekkel egész évben élvezheted a havon siklás élményét - hó nélkül :)

A legtöbb sífutó cipő illeszkedik az általunk forgalmazott összes sírollerhez, ami által nem csak tárhelyet te pénzt is megtakaríthatsz, miközben egész évben élvezheted kedvenc sportod.

Kezdő sírollerező vagy?

Az biztos, hogy egy kis gyakorlásba telik, hogy kitanuld a sírollerezést, ezért fontos, hogy a kezdetekben olyan helyen gyakorolj, ahol nincsenek autók és más akadályok. A kavicsos vagy erdei utak tökéletesek lehetnek kezdésnek. Fontos az is, hogy minimum sisakot és térdvédőt viselj.

Manapság egyre több síroller-klub létezik, ahol más kezdőkkel együtt edzhetsz és tanácsokat kaphatsz a sporttal kapcsolatban.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek